Monday, March 4, 2013

Thesis oh thesis.

Assalamualaikum,

Lamaaaa tak update entry pasal life sendiri, asyik iklan je kan..mesti korang jemuuuuuuu.

Ok, tak kisah pun, korang pun tak mau baca coretan aku kan ( merajukk ) .... :(

Semester ni memang sangat mencabar, sebab semester akhir untuk Master aku. Hope sangat dapat settlekan thesis dalam semester ni dengan cemerlang.

Dulu, suka update entry pasal student life..sekarang maybe dah terbiasa dengan keadaan itu so tak la update-update kan.
Nak sambung Master ni bukan macam kita buat degree dulu, semua kena SABARRR.. TABAHHHH dan KENA SEMANGAT KUATTT..tak mudah putus asa.

Macam aku, aku terpaksa tukar tajuk tiga kali dan alhamdulilah tajuk kali ni approve!

Kalau nak fikirkan memang take time juga untuk semua tu, tajuk first tukar..second tukar ..third pun tukar..dan yang kali ni..memang tajuk tu sangat berbeza dengan yang aku buat first sampai third tu..so kena mula dari ZERO..tapi alhamdulilah dah approve..cuba tinggal kesungguhan sahaja.


Aku pun pening sekarang keadaan bilik aku, penuh dengan buku, atas katil buku, atas meja buku, kat lantai bersusun buku, dalam kotak buku...sekarang ni kena jadi ulat bukulah kan.

Sebenarnya nak buat thesis ni sangat memerlukan kesungguhan dan semangat yang tidak pernah padam. Barulah boleh nak hasilkan thesis yang berkualiti.






Semestinya kena banyak membaca, kena banyak knowledge dan semua tu kena dijadikan best friend okey!



Sekarang ni dalam zon kelam kabut..nak siapkan thesis dengan jayanya, dengan kualiti dan  terbaikkk.


 Hanya kata-kata di dinding ni sebagai reminder..untuk aku terus bersemangat. Please go away malas-malas tu..menci tau..ubat malas adalah rajin..

Wist list untuk dapatkan 4 flat / A for my thesis..aminn.

Doakan ye :)




Salah satu buku yang ada kaitan dengan my thesis. Buku ni hasil voucher 1 Malaysia. Hanya ada 2 copy kat MPH Bangsar. RM 100 sebuah. 

Ok, sampai sini sahaja coretan entry. Untuk tempah iklan tu nak cepat emel je or wat upp/sms ye.

fara_idola@yahoo.com

0172788373

Kalau nak sponser produk sangat di alu-alukan..special review utk u olls ye ehehe..




I nampak awet mudakan?? Mesti ramai kata I budak sekolah hehe..tak pun first year degree hehe..

Hari-hari jangan lupa makan VCO A Treenea. Stock cepat je licin. Nak??

contact me at: fara_idola@yahoo.com

serius buyer je ye..kalau main2 I tak layannn..

Bye!





2 comments:

  1. Good luck cik farah dan semoga urusan thesis dipermudahkan:)
    Saya dok struggle nk abiskan degree..hihi

    ReplyDelete
  2. Akak selalu skodeng blog Farah, tgk tutorial blog. Sibuk sgt nmpknya tu...insyaAllah dpt 4 flat mcm yg farah inginkan.

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.