Jom buat rambut

Assalamualaikum semua..

Pagi Sabtu yang damai jika drive nak pergi kerja sebab jalan agak sunyi hehehe..tapi tak la sunyi sgt..
Hari ni lepas work cadang nak buat rambut.
Nak potong short2 je sebab sekarang mengalami rambut gugur.
Nak buat rebonding dan treatment sekali.

Muka aku bujur2 bulat...tak tahula suai ke tak fesyen2 di bawah ni:


Cadang nak buat rambut macam ni tapi sesuai tak dengan bentuk muka aku??


Lebih kurang sama je macam kat ataskan hehehe..



Macam ni pun nampak comel je tapi aku rimas kalau kat depan tu pendik susah nak pakai cekak bagai...lagi pun nnt susah nak pakai tudung sebab mesti asyik terkeluar je jambul depan hehehe.


Tengoklah mana yang sesuai dengan muka aku hehehe..tak sabar ni nak rambut baru..

Bye..jom sambung kerja!

Tag : aku fara
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
6 Comments for "Jom buat rambut"

rambut macam ni memang comel tapi kalau bertudung memang susah skit la kan hehehe

Hi,nice hair,,i think it suit with ur faces..
visit my blog shukranzahari.blogspot.com

so, fesyen yang mana cik farah potong rambut hari tu..?

rambut gugur jgn buat main..silap2 boleh botak nanti..hihihi

Kak rizz pun prefer berambut pendek jer..senang nak diurus, tak payah pikir nak ikat, nak syampu hari2..hihi..

suka sangat singgah sini..sweeeetttt giler blog farah ni..

Akak kan.. tiap2 kali potong rambut, but fesyen ni.. ahah!! Taktaulah..berkenan tak habis2 lagi fashion ni.

assalamualaikum , nak mintak tolong follow blog . mypakutekan.blogspot.com
bukan saja saja . tpi nak penuhi kehendak subjek pelajaran . thanks .

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top