Friday, November 19, 2010

GA viWy gurlis

Photobucket





Salam..
Terima kasih kepada rakan blogger yang sudi Tag Miss Farah iaitu lekatlekitgurl.
i pun suka juga join GA ini.
Lagi pun i tengah free ini so tak salah mencuba nasib.
menang atau kalah itu lain ceritakan..:)
GA ini dianjurkan oleh blogger comel bernama viWy gurlis
untuk syarat-syarat sila ke blog beliau
Miss Farah adalah follower yang ke-105


i memang suka handbag..masa i belajar hobi i beli beg..
ada yang murah dan ada yang mahal.
asalkan cantik dan cool i rembat je beg itu.
sampai mak i marah i sebab banyak sangat beg.
i ini kalau pergi shop handbangs, i jadi rabun..rasa semua nak beli.
kali terakhir i beli handbang 2 hari sebelum graduasi i di USM pada bulan lapan..
handbag itu adalah yang paling mahal dalam koleksi i walaupun dah diskaun 70%
bagi i mahal la kan sebab i belum kerja..kalau dah kerja tak kisah la kot.
handbang ini kadang-kadang melambangkan identiti seseorang.
tak bermaksud handbag mahal dia bagus..
yang penting kita kena pandai match gaya dengan handbag kita
baru nampak cool dan bergaya..
bila i tengok hadiah yang ditawarkan oleh cik penganjur..
bertambah-tambah excited i nak join GA ini..
sungguh comel lote!
jom cuci mata dengan hadiahnya




comelkan..so u all tak nak cuba ke GA ini..
kalau nak cuba jom serbu tuan rumah!
tarikh tutup 26/11/2010
so sempat lagi nak join.


i nak cari mangsa ini..

kita tengok siapa yang kena..


Faridah Ahmad


Nur Cahaya


Ok..hope dapat join GA ini..
U all yang tak kena tembak dengan i boleh join juga..it free tak payah bayar :)

2 comments:

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.