24 Web Terbaik untuk Adobe illustrator Vector

Salam. Hari ini aku bermurah hati nak share tentang Adobe Illustrator ( AI ) Vector.. Kalau korang nak tanya aku tutorial pasal AI ni memang tak dapat nak tolong. Aku merangkak pun belum lagi. So apa pun selamat mencuba! Khas untuk korang yang suka mendesign dengan mengunakan AI

 

1. I Heart Vector

Free Vector Resources

 

 

2. Vecteezy!

Free Vector Resources

 

 

3. CoolVectors.com

Free Vector Resources

 

 

4. BittBox

Free Vector Resources

 

 

5. VectorVault

Free Vector Resources

 

 

6. deviantART

Free Vector Resources

 

 

7. Blog.SpoonGraphics

Free Vector Resources

 

 

8. Quality Free Vector Graphics

Free Vector Resources

 

 

9. Dezignus

Free Vector Resources

 

 

10.Free Vector Graphics

Free Vector Resources

11. Idee Montabili.
12. freevectors.net.
13. vectorstuff.blogspot.com.
14. Vectorportal.
15. Webchantier Vector Image Portal.
16. Aiga Symbol Signs.
17. CreateSk8- – Freebies.
18. www.keepdesigning.com.
19. Clipart deSIGN.
20. Vectors Workshop.
21. www.localarcade.com.
22. vektorDB.
23. Gravitation
24. Garcya.us.

sumber :http://speckyboy.com/
Tag : info, ittips
0 Sila Komen "24 Web Terbaik untuk Adobe illustrator Vector"

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top