Makan Zakar Lelaki 18SX Budak-budak jangan tengok

Assalamualaikum. Gambar ini aku dapat dari emel..Loya tekak aku tengok benda ni..rasa nak muntah la wei..apa-apa pun layan gambar ni tapi budak-budak tak usah tengok. Jangan tiru perkara macam ini!!



Ni la makanan yang paling jijik iaitu zakar lelaki.Tapi sejauh manakah kebenarannya?Ada ke manusia nak makan kemaluan lelaki? Bila dilihat, mungkin ia hanya hasil sentuhan photoshop.Tapi bila tengok betul-betul, zakar ni macam betul la pula.Tapi yang pasti, kesahihan gambar ni masih belum dibuktikan lagi.

 
Kalau macam inilah gayanya golongan lelaki kenalah berhati-hati kerana anda mungkin terkorban..
Tag : pelik
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
26 Comments for "Makan Zakar Lelaki 18SX Budak-budak jangan tengok"

err,,geli geli!
loya la seyh. iyerrkkkk!! uwerrk!

muntah laju2.. uwekkkkkkkkkkkk

uish...biar betul!!! buat masak kicap pun sodap...wahaha

waaa...xsggup nk tgk sis..yerkk..

errr,ewwww...
nak muntah jeh tengok..tak senonoh kowt..
takkanlah benda tuh nak dibuat makanan kan..

iyekkk..mcm xde mknn len jew kt dnia ni..

eiiiiiii......gelinya....tak senonoh.....

wekkkkk!!
sanggup ke makan benda tu?
yucks!

mcm xde makanan laen dahdiorang nie..benda mcm nie punn nk mkn jgak..bnyk lg mkanan halal..ish..

adusss...terasa sakitnye..haha

haha xboleh bla post farah kali ni!

mmg zakar lelakii,,
tapi kalau perasan semua zakar tuu terbalikk,,
i think dye masuk dari bwh pinggan,,
n ade lubg kat pinggan..

@.abgcho.

maybe kot..tapi geli nak perhatikan lelama..wekk

Memang entry kali ini lebih dari lucah..hahaha..kanak2 sila main jauh2 tak usah tengok..yang dewasa tgk sekali imbas je ye..hahaha

gambar ni sebenarnya sekadar satu karya seni yang nakal... kalau tengok zakar2 yang ada... semuanya masih hidup dan ereksi... kalau zakar yg dah mati... ataupun dah terpisah dari badan manusia... ianya akan kecut dan berwarna agak gelap

nsb bek xde yg mkn faraj..ha3

geli eden tgk...camne la depa makan?

ade ke yg mkn bnde toh????cam ne lau yg mengidam???hakks3

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top