Belong Sudah Bersalin Kulit Lagi..

Assalamualaikum dan selamat hari Ahad..
Esok jangan "monday sick" lagi..
Macam aku ni tak adanya monday2 sick sebab cuti hari Ahad je..
Ngah kira hari nak dapat gaji..hehehe.. Nak beli benda ini jugakk tak kira..

Sebenarnya aku kena limitkan belanja.. Paling kurang kena simpan 300 hengget untuk beli laptop baru..balance yang tak cukup kena la minta parent hahaha..

Sebenarnya nak bagitahu yang aku punya belong dan salin baju baru.. Cantekkk takk?


Sebenarnya aku saja nak testing buat 3 column ni sebab rasa nak sumbat macam2 kat sidebar.. Selama ni asyik pakai 2 column je so kena la ubah yang lain pula..
Thema tetap pink.. I love pinky..coz im girly hahaha..

Kalau aku buat tempahan header dan servis edit blog korang nak tak order kat aku??
Semua tu tengah dalam perancangan aku..

Insyaallah aku akan buka tempahan

Edit Blog
Header biasa/transparents
Banner
Design Template Full


Amacam nak kerrr???


Tag : blog
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
18 Comments for "Belong Sudah Bersalin Kulit Lagi.."

wow ! nice2.. jeles2... leh la ajar kita wat template... :)

suka tgk blog miss farah...=D.. miss farah guna tulisan apa dekat header tu ya,cantik la tulisan tu=D

@MiMie BerHannudiN

Murah sahaja..sbb kita bkan pro pun hehehehe..

cantiknya kulit baru..hheehe

welcome , tapi akak dapat kulit baru ni dekat mane eh ?

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top