BUAYA MASAK 3 RASA

Assalamualaikum..
Korang ni asyik makan ikan masak 3 rasalah..masam manisla..

Tapi kenapa tak nak rasa menu baru lagi mengiurkan ni hahaha..jom rasa

^




^



^







^




KEPALA BUAYA MASAK TIGA RASA




http://api.ning.com/files/i4A2-2EQU7ZxwJrGQsZiMFn9aqR8DQ6rQMt1*vyvigo9u*ayKM*KWdNz1JQgTB2ewi4bGv6XYa-0F2KZbKOubwLgRy5cATe3/buaya.jpg



Kepuasan mesti terserlah di wajah korang selepas merasakannya..muahahahaha!!

Gambar : From Email
Tag : pelik
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
7 Comments for "BUAYA MASAK 3 RASA"

EeEEiUuuUu~
gigi buaye tuh ta gosokk.
bhahhaha. :D

tengok pon da buadd orang muntahh :)
bhaha..

ewww....... geli xde slera nak mkan.. hek3

peh mmg sebulan tak makan lee sbb tak lalu makan. HAHA

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top