Friday, June 24, 2011

Percubaan Pertama buat Theme TUMBLR

Assalamualaikum dan selamat petang.

Aku ada berita baik untuk diri sendiri hahaha..

Dengan percubaan pertama aku berjaya mendesign theme tumblr aku sendiri.
Rasa sangat puas walaupun design aku tak seberapa.. Semua ini kerana sifat inginkan kelainan dan rasa tak puas hati dengan design yang sedia ada.. Berbekalkan pengetahuan Photoshop yang tidak seberapa dan hasilnya trang tang tang;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;




Nak tengok secara real sila ke sini MY TUMBLR

Pink tetap Pink..


p/s : Korang nak tempah ker untuk design theme tumblr korang??

8 comments:

  1. cantek tumblr akak . pink gtu . suke suke :)

    ReplyDelete
  2. cntk tumblr akak..rasa nak buat jugak..tpi xde photoshop..ada photoscape jea..

    ReplyDelete
  3. @Miss Cupcake

    Kat Tutorial..akak ada letak link download photoshop ..try la :)

    ReplyDelete
  4. masalhnya..tak nak dowload photoshop..hehhe..ram pc x cukup sgt:(photoscape x leh ek?atau laman web yg ada theme yang cntk macam nie tapi pink ke?ntahlah:(

    ReplyDelete
  5. @Miss Cupcake

    Tumblr ni masih baru disini..susah sikit nak cari theme..yg sedia ada tu ada tp dia x girly2 sangat hehehe

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.