Sunday, September 2, 2012

Tempahan Blog dari Azzwaa

Assalamualaikum,

Berhari-hari cari idea nak siapkan dua tempahan daripada Azzwaa. 1 blog peribadi, dan 1 lagi blog bisness.
Aktiviti mendesign ni memerlukan mood untuk terus berjuang menyiapkannya kena ada aura yang datang huhu. Blog pertama beliau adalah tentang hidup. Beliau sukakan theme pink-pinky gitu. Doodle juga diberikan oleh Azzwaa sebagai penghias header dan footer. Sweet kan?

Jom skodeng blog beliau itu.


Thema lebih kepada girly, dan pinky.
Teringin nak jenguk blog beliau? Dah jenguk silalah follow2.



Manakala blog ke-2 adalah blog bisness. Wooohh memang suka tengok pelbagai jenis hijab yang berbagai variasi yang sesuai dengan gaya terkini.
Harga pun berpatutan. So boleh ramai-ramai mengintai blog shop beliau.


Blog ni agak mencabar juga nak siapkan, kena banyak main coding bagai. Silap coding memang punahlah harapan nak siapkan blog ni. Beliau inginkan theme pink n purple untuk blog shop ni. Harap Azzwaa suka dengan rekaan yang tak seberapa ni.

Nak skodeng blogshop beliau??


Berminat nak tempah? 




4 comments:

  1. lawaaa...teringin nak pandai edit2 blog..huhu...

    ReplyDelete
  2. bestnye pandai main coding sgala. sy once dah tukar mcm 2, mmg mcm 2 je la smpai ble2. reti tukar header n bacground aje la, hee

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum..nice blog..jemput singgah n follow shoppylegacy.blogspot.com ye, tenkiu :D

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.