Tuesday, January 1, 2013

Selamat Datang 2013.

Assalamualaikum,

Celik je mata tengok mana dia 2012..cari cari tak jumpa..eh mana hilangnya ni..tiba-tiba kat lappy, kat handphone semua bertukar jadi 2013 (calender je belum tukar lagi hehehe) ..so welcome 2013, bye-bye 2012 yang meninggalkan kita semalam. Macam-macam liku yang berlalu suka dan duka di tahun 2012.


from google


Di kesempatan ini, entry pertama di tahun 2013 nak wish agar korang dapat capai azam korang ye.

wish list aku tahun baru ni?

Banyak sangat tau, malu pulak kalau tak dapat nak capai.

Harap diary baru banyak perkara yang best-best.

Paling pentingg sekali nak habiskan thesis dan tamatkan master at UKM dengan jaya dan cemerlang!

Ok, wish me luck, aminnn.

Bye :)

from google

Saya harap diary tahun baru ni penuh dengan warna warni, dan sweet macam cup cake.

3 comments:

  1. Wassalam.. Selamat Tahun Baru Kak Farah ! :) semoga azam tahun baru ni mudah dicapai ye... :)

    ReplyDelete
  2. semoga 2013 bakal menyinari hidup Cik Farah yea :) semoga segala azam juga tercapai . amin .

    ReplyDelete
  3. Waalaikumussalam. Semoga hajat Kak Farah tercapai hendaknya. Amin :)
    Jom terjah sini ; http://farhanaisontheline.blogspot.com/2013/01/2013-dan-ulangtahun-kelahiran-emak.html

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.