Saturday, April 6, 2013

Kesan Pengambilan Maixara C-Sential



Assalamualaikum semua.

Hari-hari bangun tidur lihat cermin mampu tersenyum sebab I rasa muka I dah cerah dari biasa dan parut jerawat itu dah hilang. Benci tau, tiap kali bulan mengambang ada je cik jerawat nak naik tapi sekarang tak timbul pulak!

Aku akui memang kulit aku tak ada masalah tapi ternyata kita nak kulit kita suci, mulus, lembut, dan membuatkan orang jatuh cinta selepas melihatnya.

Jomlah melihat gambar-gambar syok sendiri aku ni dengan gembiranya tanpa membuatkan korang mengalami sindrom nak pengsan!




Ok, konon-konon comel tapi bam bam bammm.

Cuba membuat mulut ikan..pirana!
Sebenarnya saya gadis spex mata! sila jangan terpedaya!


Ok! fine, itu semua guna 360 camera di Note aku tu. Aku percaya ramai testimoni guna trick ni kan..silalah angguk beramai-ramai.


Sekarang mari tengok gambar sebenar!




 V




V








 V





















Gambar ni no make-up..pakai lip bam je..fresh dari ladang..baru bangun tidur terus sarung tudung tangkap gambar + tak mandi kih kih kih..

Tak lah sesuci lembaran sangat kulitku. Kat atas dahi tu adalah tahi lalat.


Kesan pada aku makan Maixara C-Sential dalam masa 7 hari ni:

- Aku rasa kulit aku makin cerah, seriusly kalau nak bandingkan kulit muka dengan badan, memang badan lagi cerah..cuma tangan je kena matahari so nampak terik. Aku dapat perhatikan kulit aku lebih sekata. 
- Pori-pori makin mengecil.
- Jerawat tak naik, selalunya kalau period mesti jerawat boobastik akan muncul 1 atau 2 ketul.
-Aku ni spesis suka kutil jerawat, kalau dia macam nak kering aku kutil lagi..akibatnya ada bekas jerawat yang burukkk berwarna hitam..alhamdulilah makin kepudaran nampaknya.


Ini baru 7 hari  je hoiii! belum berbulan-bulan lagi, lepas ni boleh jadi snow white yang cantik jelita di cintai ramai!



Sebotol ni ada 60 biji. Tahan dalam 2 bulan.


Kalau rasa mahal, dan rasa nak test power bolehlah korang share dengan kawan korang. Lepas tu kalau rasa nak jadi snow white korang beli je sebotol. Tahan untuk 2 bulan. Tak mahal pun cuma RM 99.90. Memang berbaloi-baloi lahoii..


Macam mana nak kasi cepat berkesan?

Please! jangan telan terus 60biji tu, korang kena ikut cara nak bagi berkesan!


1. Ambil sebiji sehari sahaja kerana kandungan sebiji Maixara C-Sential ni memang keperluan untuk sehari.
2. Ambil lepas makan sebelum masuk tidur di malam hari.
3. Aku lebih suka kunyah vitamin  ni sebab kalau kunyah lagi cepat khasiat dia larut dalam badan. Agak keras, kalau korang kunyah-kunyah boleh je hancur. Dah hancur korang minum air je. Rasanya rasa strawberry lemak-lemak berkrim je. Sedap!!
4. Minum air kosong 3 liter sehari.


Itu sahaja syaratnya! Jangan lupa makan hari-hari sebelum tidur! 

kalau nak tau ni kandungannya ye:


1 TABLET 10,000MG MENGANDUNGI: 
1) Vitamin C (1,000mg) 
2) Collagen (4,000mg)
 3) Glutathione (3,000mg) 
4) Ekstrak Strawberry (2,000mg)

Senang je nak cantik berseri!





kesannya amat menakjubkan pastinya anda terpegun
Kulit cerah dan berseri, kulit menjadi lembut dan halus. 
Parut jerawat dan jeragat semakin pudar dan muka tidak kusam lagi 
Minum air dengan banyak. 
Sekurangnya 2 ke 3 liter sehari. 





Boleh diambil oleh:
Orang lelaki & perempuan umur 13 tahun ke atas
Ibu menyusu dan Ibu mengandung ( seelok slps 5 bln )
So cepatlah rebut peluang ni untuk menjadi cantik, menarik, kau memang debommm!
Kalau nak beli cepat-cepat contact akak ni :

sms/call QASEH
017-3008665
atau
0172622697
 atau korang ke blog beliau :



Kalau suka LIKE sahaja, Jangan lupa komen. TQ.

31 88 Orang doakan Farah dapat 4 flat:

Iqa said...

Haha! Farah.. Memula iqa tgk pic awk yg first tu... Reaction dia macam ni..." OMG OMG OMG" THEN Bile farah ckp gne camera 350 tu
... Okayyy! Hahaha... Selama ni dok pcy je testi sumer tu.. Hehe...! Ble pk balik btul gak.nape tak tfikir... Haha!

Anis Najiha said...

Assalamualaikum. jemput join contest di bawah:

http://anis-tikah.blogspot.com/2013/04/contest-header-saya-paling-meletop.html

ida yushida said...

dany tanya... kenapa mulut mak nam cam tu...

ida yushida said...

danny tanya...kenapa mulut mak nam cam tu..

Ena Faiz said...

>_^ Tanpa mekap lg chantek!

nini said...

yep...siyes maixara memang menjadi...ramai yang repeat order dengan kami.....next week start promosi baru maixara sempena hari buruh....nak order contact je nini key...=D

Rafidah Fidah said...

@Anis Najiha cantiknya kuit.

rose yua said...

Nk tny....tgn sume blh putihke,...asik2 tunjuk muke je,,.,huhuhu muke je putih tgn n bdn htm x syok le.....pls reply.... Ase testimoni bdn or tgn jd cerah x

♥Cik Nurfarah♥ said...

@rose yua

Utk keseluruhan juga. Tapi take time juga

nurul jannah Sulaiman said...

Sedang usha2 jugak maixara ni. Sbb masa preggy ni mcm tak berani nak amik yg ada stem sel sbb ia melibatkan DNA. hopefully maixara ni berkesan.

Ada jom blogwalking blog saya ye. http://www.prettyraudhah.com

nurul jannah Sulaiman said...

Sedang usha2 jugak maixara ni. Sbb masa preggy ni mcm tak berani nak amik yg ada stem sel sbb ia melibatkan DNA. hopefully maixara ni berkesan.

Ada jom blogwalking blog saya ye. http://www.prettyraudhah.com

nadiya said...

bagi la gmbar sebelum n selepas mengunakan maixara ni . nak sgt tgk , mcm mne perubahan nye. boleh x ? :)

nouRul ayiEn said...

nape murah sgt..? kt sini kdai jamu jual 120..mahallll

nouRul ayiEn said...

99 je ke .? kt sini 120..mahall

nouRul ayiEn said...

nape murah sgt..? kt sini kdai jamu jual 120..mahallll

♥Cik Nurfarah♥ said...

@nouRul ayiEn

Try tanya owner blog, sebab dia dah jadi dealer, mana tau dpat murah..

akmal farhan said...

Kenape sye mkn maixara Ni x ade ape2 perubhn pun...atupun sebab bulan puasa Kita kekurangan air...mnta pendapat pleazeee..dah 20 hri dah sye mkn mcs Ni.. :(

♥Cik Nurfarah♥ said...

@akmal farhan

kena take time juga..kena berbotol2 juga makan baru nampak kesan

adeline janagiraman said...

hmm yelah nape sye mkn dh nk dekat dua botol tp x nmpk kesan lansung kulit terasa kering sgt, bibir pn kering nk kulit muka semakin berminyak sgt2 sehinggakan mengeluarkan jerawat adakah kerana sye mengambil 2 biji sehari

IEJA 3SHA said...

Salam dik
Cumil awk ni
Me ni sibuk nak test maixara tetibe jumpe article awk ni.so lgi kuatlah perasaan nak test kn.
Yg penting muke tu nmpak bersih ye x.
Ni pon jerawat berketol naik dik.
Ok dik..teruskn bermcs.

ema ling said...

saya bekerja di kedai roti 24jam dan bekerja night shift,bagaimana pula pengambilan yang harus saya lakukan? tetap ambil maixara setiap selepas makan malam atau ambil pada sebelah pagi sebelum tido?
mohon bagi pendapat ASAP ye...
thank you so much^^

ema ling said...

saya bekerja di kedai roti 24jam dan selalu diatur untuk night shift,jadi bagaimana pula saya nak buat pengambilan maixara dengan betol?
ambil setiap lepas makan malam atau selepas sarapan pagi sebelum tido??
mohon advice ASAP ye....
thank you^^

fa farhana said...

Nak Duit Poket dgn guna FB tak??
RM0.15?? sikit kan??
Klik punya klik.. tak sedar, dalam bank dah ada RM250! hehehe.. Seronok laaaa...
Saya jamin program nie memang paling sempoi kat Malaysia buat masa nie.. Jom klik link kat bawah nie..
daftar FREEE!..just promote jerr.... pastu boleh dapat RM 100 satu hari!... paling maksimum RM250 pon boleh!... tak melabur duit 1sen pn n xrugi pape pn try kan..???
JOM! ((((CUMA KLIK JE LINK DI BAWAH DAN ANDA AKAN TAHU))):)

KLIK PERCUMA Di: http://iklansticky.com/hop.php?ref=farahlove91

fa farhana said...

Nak Duit Poket dgn guna FB tak??
RM0.15?? sikit kan??
Klik punya klik.. tak sedar, dalam bank dah ada RM250! hehehe.. Seronok laaaa...
Saya jamin program nie memang paling sempoi kat Malaysia buat masa nie.. Jom klik link kat bawah nie..
daftar FREEE!..just promote jerr.... pastu boleh dapat RM 100 satu hari!... paling maksimum RM250 pon boleh!... tak melabur duit 1sen pn n xrugi pape pn try kan..???
JOM! ((((CUMA KLIK JE LINK DI BAWAH DAN ANDA AKAN TAHU))):)

KLIK PERCUMA Di: http://iklansticky.com/hop.php?ref=farahlove91

nabila rahman said...

saya pown makan gak maixara nie . dalam blog sy ad review sikit kesan die pada sy . baca lah ye :)
http://cikjoyahberceloteh.blogspot.com/

noor munirah said...

Hi, I nak let go maixara, baru makan 2biji, nak stop kejap cause I tgh pregnant. I let go murah je. Contact me k :)

nicky anne said...

hi,saya anne.saya nak tanya,saya dah sebulan saya pregnant.tp.sebelum tu pernak saya maixara jak 26.11.yg lepas tp.saya cuma ambik 2 biji sebelum tido.pd.27.11.saya pegi klinik for check up.pd mulanya doktor suruh buat urine test & mengesahkan saya pregnant.saya stop ambil tersebut sb.dokor ada bg.ubat utk.kuatkan rahim,janin & vitamin c.boleh tak saya sambung ambil tablet atau stop dulu sb.takut ada effectnya.thanks.

Mayuenah Dani said...

Assalamualaikum...tumpang tanya...saya baru seminggu makan produk nie...seluruh badan saya jadi gatal...adakah itu tindak balas toksik dalam badan saya...saya ambil 2 biji satu hari...saya kerja malam...kerja kedai makan...so,saya tido selepas subuh...lepas solat,saya makan produk ini dan tido...minta bagi pendapat...

Mayuenah Dani said...

Assalamualaikum...saya mengalami kegatalan selepas makan pil ini...adakah itu tindak balas toksin dalam badan???

Nurfarah Harryna said...

@Mayuenah Dani

wsalam, kalau mcm memudaratkan better stop mungkin tak sesuai kot kalau kuar jerawat tu mmg biasa lepas tu ok..

DilaMilin said...

nak try maixara ni..tp takut kang tak sesuai dgn kita..huhu..

 
This Blog is Protected. Copyright 2011 © Design By Cik Nurfarah