Tuesday, March 7, 2017

Tempahan Edit Blog 2016-2017

PROMOSI TEMPAHAN EDIT/DESIGN BLOG HANYA 
RM XX.00 SAHAJA (HARGA MAMPU MILIK)
💟(Untuk entry terbaru boleh rujuk/scroll di bawah)💟

Assalamualaikum,
Alhamdulilah ramai yang menempah sempena promosi harga untuk edit blog ni.😍
Promosi ini untuk full template only..kalau nak asing-asing harga akan jadi normal, jadi rugi kala korang tak buat tempahan full template sekarang.

Bagaimana pula kalau ada special request macam nak buat create blog, tapak blog or lain-lain permintaan yang tidak kena mengena dengan template..itu kita boleh bincang sebab harga masih lagi mampu milik.

Harga Cik Farah mahal? Rasanya dah sangat berpatutanlah..sebab Cik Farah juga bukan setakat design kat PS tapi kena bersengkang mata edit HTML kat blog, sila compare template Cik Farah dengan template orang lain..kalau nak kelainan (pasti berbezakan...), nak harga10 sen sila design sendiri..😛😛😛.


PAKEJ FULL TEMPLATE
  • Header
  • Template Body (sidebar, post body, blockquote, ect)
  • Footer
  • Tab Menu (mengikut permintaan)
  • Review Blog (percuma mengikut permintaan, kalau tak nak boleh bagitahu awal-awal; secara tak sengaja up trafik blog korang)
  • Template mesra SEO (coding template akan dioptimakan untuk mesra SEO)

TEMPOH MASA 3-7 HARI, BERGANTUNG PADA GILIRAN ANDA.

FULL PAYMENT


Saya hanya mendesign template dan edit blog sahaja, tidak mengambil khidmat untuk "create atau buat blog atau update entry anda/ubahsuai kandungan entry/blog anda- jika inginkan semua itu boleh berbincangan dan ada cas tambahan dikenakan.

Untuk maklumat lanjut boleh rujuk dan buat pembacaan DI SINI.


Berminat dengan design Cik Farah?
Jangan malu dan jangan segan untuk What Apps Cik Farah.
Contact No.: 017 2788 373
Sila Click link berikut untuk mengetahui:
Maklumat Tempahan
Contoh Design Full Template
Contoh Design Header

#Untuk promosi ini Cik Farah ambil limited je tau, siapa cepat dia dapat!

4 comments:

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.