Buat Blog Baru untuk join GA dan Contest.

Assalamualaikum.
Sebenarnya tengah taip agsimen nih. Lepas tu gatal tangan bukak internet dan of courselah ke blog yang comot nih. Okeh, sebab maybe korang rasa sangat menyemak sebab aku asyik update untuk join GA dan contest je so aku create blog baru untuk contest dan GA juga. Taraaaa...






Kalau korang nak aku join GA dan contest jangan lupa tag yer.. atau tinggalkan mesej kat chatbox atau kat komen di blog tersebut.

Dan doodle itu pemberian Myza, thank yer buatkan doodle untuk akak. Akak abadikan untuk header blog baru akak. Thankkkk so much nanti buatkan lagi ye hehehe.

ok baii.. kan best menulis agsimen macam menulis bloggg..hahah :)

Tag : blog, design blog
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
1 Comments for "Buat Blog Baru untuk join GA dan Contest."

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top