Social Media

Semoga murah rezeki kepada yang FOLLOW ❤

giveway by, Marliyana Mk

|
Assalamualaikum.
GA lagi, maklumlah tengah ada mood nak join GA. Kalau korang ada GA or contest yang simple sila la TAG aku. Insyaallah aku joinkan diri. SO apa lagi silalah tag aku ramai-ramai. Tak sabar ni nak join. Tak mengharapkan kemenangan tapi kalau menang memang syukrann alhamdulilah. Rezeki Allah yang bagi kena terima. Ok fine, Jom join giveway by, Marliyana Mk


http://3.bp.blogspot.com/-fBvrR_WVIEU/Tp0PsRYuDBI/AAAAAAAABAU/H6tyi5HDoLk/s1600/9480898-abstract-springtime-rainbow-color-tree-on-colorful-stripe-background.jpg




  • syarat-syarat penyertaan :

1. Buat satu enteri khas yang bertajuk : "giveway by, Marliyana Mk" done!
2. Sila follow blog ni..sertakan Name ID sekali (so, senanglaa nak tahu update terkini kan :) Cik Nurfarah is done!
3. Letak banner GA ni dalam enteri anda dan linkkan ke enteri ni. done!
4. Tag 3 orang rakan anda.  mira, izzie dan intan
5. Nak like blog ni amat dialu-alukan. done!
6. Dah siap enteri? Tinggalkan URL enteri anda ke ruangan komen. done!



  • TARIKH TUTUP GA ini pada : 18/11/2011 4/11/2011


HADIAH-HADIAH boleh tengok kat sini :)





Kepada sesiapa nak join dipersilakan.
Hope Cik Nurfarah dapat menang contest ini.. aminnn..


2 comments on "giveway by, Marliyana Mk"

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Custom Post Signature

Custom Post  Signature