Review Blog : Pemenang Utama GA Cik Nurfarah.

Assalamualaikum, setelah 2 bulan berlangsungnya GA pertama aku, maka terjawablah siapakah yang sangat bertuah itu. Seperti yang dijanjikan aku akan review blog-blog yang menang. Tempat pertama hingga ketiga.

Tempat pertama ialah Amoy Chanteks. Menang full template dan topup bernilai RM30. So, ini belog beliau yang sudah di make-over. Harap tuan blog berpuas hati dengan hasil kerja saya.

Header beliau.
Full Template untuk beliau.

Tahniah kepada beliau. Dan sila terjah blog beliau untuk lebih info tentang beliau. Ok.


Banner cik Amoy ni juga akan diletak dalam blog ini selama sebulan :)

# next blog? Saya akan review anda. Mesti traffic naik hehehe :)

P/s : create another blog for ga and contest je.
Tag : GA, Giveaways
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
4 Comments for "Review Blog : Pemenang Utama GA Cik Nurfarah."

wah bestnya..nak jugak ni...alallala.ehhehe

untung la dpt review ha...
pink jugak ..

eksaited tengok ade org promote blog kite nie.. :D

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top