Tempahan Design Blog dari Fatihah Azri

Assalamualaikum,
Promosi design blog masih dibuka seperti sediakala.
Kali ni, Cik farah nak preview satu lagi blog pelanggan.
Themanya pink!..ok Cik Fara memang tak boleh move on dengan pink, sebab tu pink is back selepas thema tu berlalu.

Thema blog adalah pink..

Sorry, cik Farah screen shoot kat blog design Cik Farah untuk tunjukkan full wajah blog
Sebenarnya Cik Farah pun suka colour ni rasa berbunga-bunga je hati ni melihatnya.

Header, beliau nak letak gambar beliau yang comel tu hehehe :)



Jomlah kita jenguk blog Fatihah, boleh la follow dan jadi pembaca setia. Tq tempah dengan Cik Farah yerr..



Kalau berminat boleh What Apps..jika benar-benar serius je tau...  
What apps cik Farah kat 017 2788373

Nak tengok syarat boleh CLICK SINI
Nak tengok design sebelum ini boleh CLICK SANA

Ok bye :)

1 comment

  1. Your style is very unique compared to other people I
    have read stuff from. Thank you for posting when you've
    got the opportunity, Guess I'll just bookmark this
    blog.

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posting ❤

Blogger Copyright © 2019. All Rights Reserved by BLOG CIK NURFARAH