Tempahan Header Salleha Roslan

Assalammualaikum.
Selamat tahun baru 2018.
Sekejap je dah setahun ye, baru je rasa masuk 2017 terus tup tup muncul 2018.
Semoga tahun-tahun mendatang memberi keberkatan hidup buat kita semua.

Kali ni Cik Farah nak review tempahan header dari Salleha Roslan.
Beliau request thema simple untuk blog beliau.


Thema putih hitam berserta gambar owner blog.
Kepada sesiapa nak dapatkan premium beautiful corset dengan harga yang berpatutan boleh terus PM beliau ye. Macam-macam tips ada dan pelbagai jenis produk kesihatan lain juga dijual di sana. Lepas ni boleh lebih slim dan cantik. Azam tahun 2018 kan??

Jom serbu:


Untuk tahun 2018 ni, Cik Farah masih ambil tempahan. Jadi kalau nak kena cepat sebab Cik Farah ambil limited je. Maklumlah banyak kerja hakiki kena settelkan.

Berminat dengan design Cik Farah?
Jangan malu dan jangan segan untuk What Apps Cik Farah.
Contact No.: 017 2788 373
Sila Click link berikut untuk mengetahui:
Maklumat Tempahan
Contoh Design Full Template
Contoh Design Header

Sekian terima kasih. 😻

No comments

Post a Comment

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Blogger Copyright © 2018. All Rights Reserved by BLOG CIK NURFARAH