Wednesday, November 3, 2010

Dasar syaitoooooon

Aku memang hot giler sebab ada syaiton ini mengadd aku di Facebook..
Agaknya barang dia tak laku sebab itu dia saja mempamerkan benda dia itu..
Aku ignore je dia!! bodoh..
Kalau pada sesiapa nak jadi friend aku di Facebook itu tolonglah jangan nak mempamerkan benda syaiton awak yang berkulat itu..aku akan ignore atau spam je! Ini mesti jantan-jantan jenis berkurap punya kerja! syaitannnnnnnnnnnn!!

2 comments:

  1. marah juga syaitooon dik.. so, jgn marah2, tak suka ignore je yer

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.