Hamster Makan Anak

Pernah tak bila hamster anda melahirkan anak then lepas itu anda tengok anak-anak dia terus ghaib..
Haa itu tandanya dah kena kenduri la tu..hahaha...jangan terkejut dah memang spesies ini makan anak..
Jom tengok hamster makan anak!




4 Sila Komen "Hamster Makan Anak"

pernah bela hmster dulu.. slalu nye nak elak kan dari kena makan dari bapak die.. 1st...opcuz asing kan...
kalau xmahu kena makan dengan bonda die plak.. sentiasa letak mom n babies dalam gelap...sebab
ni orang gtahu...

anak hamster kita 4 eko.. lahir 10.10 tu ari.. seko2 mati last tggal seko.. skang dh tumbuh bulu dh kuat makan buah & dah kuat jalan... tp mak dia x makan pun anak dia. Bagus hamster sy kan??


Jom tolong Vote cerita kreatif saya dengan menaip LEKAT LEKIT GURL STORY di comment box blog ni http://www.benashaari.com/2010/11/mari-mengundi-jangan-persiakan-undian.html
sebelum jam 12 tgh malam ni yer

Hi,sekadar nak share. Sy ada 13 ekor hamster, he he.Alhamdulillah,tak pernah kena makan lagi. Kalau dah tgk ada yg mengawan,bila nampak diaorang x mau mengawan dah,asingkan terus..Lepas tu,tempoh bunting hammy ni tak lama. Lepas tu,letak tempat yg agak terlindung. Dan bila dah beranak tu, please,jangan kacau dia. Buh makanan macam biasa, cuma jgn sentuh anak atau bedding tu. Kalau boleh pakai sarung tangan. Dia xkan makan anak dia.

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top