Jangan Guna Handphone semasa di "charge"

Assalamualaikum..gambar ini aku dapat dari emel.. Rasa bertanggungjawab untuk dikongsi bersama agar dijadikan tauladan di masa akan datang. Tapi tak nak peduli pun tak apa..dah kena jangan kecoh plak ye.



 
Nasib baik tangan je kena kalau nyawa melayang...itu memang dah ajal la kan..
Tapi malang tak berbau..mencegah lebih baik dari mengubati.

Pesanan khidmat masyarakat ikhlas dari cik fara!
Tag : berita, nasihat
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
12 Comments for "Jangan Guna Handphone semasa di "charge""

ishhh..pasni xleh dkt2 dgn charge,,hehehhe

esp fon china lagy la sng meletup :P

wow!! teruknye.. meletup bagai~~

@Syazwani Mazlan

kena duk jauh2 dik..huhuhu..ramai juga orang yang suka charge hp masa tidur..hp dekat sebelah kepala je..bahaya!!

jgn lupe foloe sayer jugak~ ngee~~*

woww,teruknye...blh jdi mcm ni ehh...??

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top