Monday, June 13, 2011

Ubat Kurus dah Berhasil?

http://4.bp.blogspot.com/-gPdQzquwcYI/TenLqWt5WwI/AAAAAAAABJA/8D2pdUisc20/s320/Fara1274.jpg



Assalamualaikum..
Tiba-tiba rasa nak sharing for caring pulak kat korangkan...
Tapi macam manakah mau mula? kah kah kah..

Sifat perempuan mesti rasa nak cantik nak kurus..dah putih nak melepak dah kurus nak solid dah muka licin nak macam patung barbie.. Dan kerana keinginan wanita ni jugak berlambak-lambak produk kecantikan yang dijual dipasaran.. Kalau korang beli mingguan wanita bermacam-macam produk kuruskan badan, wajah dan bermacam-macam la..Kadang-kadang sampai rambang mata nak buat pilihan al maklumlah promasinya meletop-letop tapi hasilnya belum tahu lagi kan..

Termasuk jugak aku tiba-tiba perasaan rasa nak kurus.. Sebenarnya perasaan ni tiba-tiba muncul tanpa sebarang desakan.. Mungkin dah sifat semulajadi wanita yang ingin nampak cantik dan menarikkan..siapa hoii tak mau cantikkenn? .Aku try cari-mencari kat internet nak tahu produk apa yang bagus dan berkesan plus selamat untuk tampil kurus dan hasilnya aku dapati banyak "thing positive" ialah produk NH Detoxlim Natural Clenx Tea . Dengan perasaan excitednya aku ke Guardian dan membeli Duo Pack besar..


Tapi tekak aku ni jenis tak suka bau-bau herba tea ni..tapi still boleh telan lagi tapi "tak sedap" dah namanya ubat mestilah rasa macam gitukan.. Aku cuma minum 3 hari je pas tu dah malas nak minum sebab leceh bebeno kena  rendam air panas ..hahaha.. Tapi tak la tercirit-birit minum tea ni..cuma 2-3 kali je ke tandas sehari..tak memulas.. Kalau korang minum malam esok dalam pukul 7 dia akan melawaskan.. Pas tu aku bagi kat mak aku sebab mak aku ada masalah perut roi..so dia pun jenis ada sembelit. Tea ni sesuai bebeno larr..


Tapikan mak aku memang minum hari-hari dan dia kata perut dia dah rose sikit.. Dalam masa 2 minggu dia kata badan rasa ringan dan sistem penghadaman pun baik.. Angin pun selalu keluar..sedawa..dan tot tot.. :) Produk ini memang sesuai kepada sesiapa yang perut buncit..dan sesiapa nak plat your tummy.. Dulu mak aku selalu beli lotion halia, halia plus limau tapi semua itu tak berhasil ..dan sekarang mak aku rasa feel good guna NH Detoxlim Natural Clenx Tea.

Tapi masa jalan-jalan ke Ipoh hari itu tetiba nak try some produk tu..dan aku pun beli.. Baru seminggu pakai dah kurus macam model ( tipu ).. Nanti next entry aku review produk apa aku guna ok..



p/s : AKu rasa lepas aku dapatkan berat badan ideal aku nak ambil Tea ni jela.. boleh? jimat sikit @________@

Kamus aku : Roi : Boroi    Rose : Kurus /kempis

22 comments:

  1. rase tea ni cam green tea x?

    ReplyDelete
  2. aini pernah cube tea ni dulu, mmg bagus utk sistem penghadaman kita,.(^^")

    ReplyDelete
  3. @mumui

    Aah dia memang green tea..tapi rasa dia ok dr org kg tea

    ReplyDelete
  4. @NURUL AINI NORAZMAN

    aah bgus..skrg dia dah perbarui kndgan dia..x lagi rs perut memulas-mulas lps minum :)

    ReplyDelete
  5. ok pasni boleh cuba lacto lite atau Nplus pulak...bestt!!! :)

    ReplyDelete
  6. ape ase mnum teh 2??? perot kempis x??? heheh

    ReplyDelete
  7. hy all
    i ade try one of produk untuk kuruskan badan
    dengan satu kotak,i lose 4 kg dalam 2 minggu
    skrg berat i 47kg from 60 kg
    unbelievable right? bt believe me..
    itu betul2 terjadi,dan sy rase happy sesangat!!

    ReplyDelete
  8. produk so sweet,, tp kalau nak cari dekat pasaran memang takde sebab produk tu juz dijual oleh agen bedaftar..:)mereka takut ada penipuan produk dan tiruan. kawan2 saya pown ramai dah cuba,seminggu dah nmpk kesan.. berbaloi baloi.. bile dah kurus ni,satu dunia rasa nak jelajah,hahaha

    sharing is caring:)

    ReplyDelete
  9. yup..
    that's right
    u pown tau ke?
    dah cuba blum?

    ReplyDelete
  10. @Anonymous

    Tau kat internet..belum try lagi..tgk produk y saya gna ni sama ada berkesan or tak :)

    ReplyDelete
  11. hehe,,oke..
    nanti kalau nk try so sweet email sy tau:)
    eyj150611@gmail.com

    ReplyDelete
  12. @Anonymous

    TQ nanti saya mel..kalau try produk tu :)

    ReplyDelete
  13. @poohcute65

    bukan sahaja kempes tapi flat je..hahaha tipu je..mak saya try is ok..memang dia buang lemak yg lama-lama..better rendam dalam 10 minit n perahkan sekali uncang tea tu supaya lagi pekat

    ReplyDelete
  14. awk nak try tak 1 produk ni sgt bagus nak kurus dgn cara cepat tapi tak menyusahkan...dan kesihatan terjamin. dulu, saya 73 kg now 55kg dpt berat bdn normal balik dlm masa 1bln setengah.. yg nih tak buat awk cirit birit pun. cara penurunan berat badan pun sgt baik. bila dh dpt berat bdn ideal. awk nk berhenti amek pun takpe..sebab takkan effect balik bdn naik balik... serius words n works

    ReplyDelete
  15. Klu blh buat jd slim.nk cuba tryla.di mana blh dpt produk ni dan brapakah hrga nya

    ReplyDelete
  16. Klu blh buat jd slim.nk cuba tryla.di mana blh dpt produk ni dan brapakah hrga nya

    ReplyDelete
  17. @Ieyzma IeslieySalamm.. awakk thun sy ade beli leptin green coffee tpi nk letgo coz sy breasfeed bby x bley consume.. if awak berminat direct contact sy yer 0177808079.. sy bgi special price utk awk.. murahhh dri normal price .. ;)

    ReplyDelete
  18. Salamm.. awakk sy ade beli leptin green coffee tpi nk letgo coz sy breasfeed bby x bley consume.. if awak berminat direct contact sy yer 0177808079.. sy bgi special price utk awk.. murahhh dri normal price .. ;)

    ReplyDelete
  19. ada side effect tak minum clenx tea ni.. contoh macam migrain ke bagi sape yg hb rendah... ?

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.