Ubat Kurus dah Berhasil?

http://4.bp.blogspot.com/-gPdQzquwcYI/TenLqWt5WwI/AAAAAAAABJA/8D2pdUisc20/s320/Fara1274.jpg



Assalamualaikum..
Tiba-tiba rasa nak sharing for caring pulak kat korangkan...
Tapi macam manakah mau mula? kah kah kah..

Sifat perempuan mesti rasa nak cantik nak kurus..dah putih nak melepak dah kurus nak solid dah muka licin nak macam patung barbie.. Dan kerana keinginan wanita ni jugak berlambak-lambak produk kecantikan yang dijual dipasaran.. Kalau korang beli mingguan wanita bermacam-macam produk kuruskan badan, wajah dan bermacam-macam la..Kadang-kadang sampai rambang mata nak buat pilihan al maklumlah promasinya meletop-letop tapi hasilnya belum tahu lagi kan..

Termasuk jugak aku tiba-tiba perasaan rasa nak kurus.. Sebenarnya perasaan ni tiba-tiba muncul tanpa sebarang desakan.. Mungkin dah sifat semulajadi wanita yang ingin nampak cantik dan menarikkan..siapa hoii tak mau cantikkenn? .Aku try cari-mencari kat internet nak tahu produk apa yang bagus dan berkesan plus selamat untuk tampil kurus dan hasilnya aku dapati banyak "thing positive" ialah produk NH Detoxlim Natural Clenx Tea . Dengan perasaan excitednya aku ke Guardian dan membeli Duo Pack besar..


Tapi tekak aku ni jenis tak suka bau-bau herba tea ni..tapi still boleh telan lagi tapi "tak sedap" dah namanya ubat mestilah rasa macam gitukan.. Aku cuma minum 3 hari je pas tu dah malas nak minum sebab leceh bebeno kena  rendam air panas ..hahaha.. Tapi tak la tercirit-birit minum tea ni..cuma 2-3 kali je ke tandas sehari..tak memulas.. Kalau korang minum malam esok dalam pukul 7 dia akan melawaskan.. Pas tu aku bagi kat mak aku sebab mak aku ada masalah perut roi..so dia pun jenis ada sembelit. Tea ni sesuai bebeno larr..


Tapikan mak aku memang minum hari-hari dan dia kata perut dia dah rose sikit.. Dalam masa 2 minggu dia kata badan rasa ringan dan sistem penghadaman pun baik.. Angin pun selalu keluar..sedawa..dan tot tot.. :) Produk ini memang sesuai kepada sesiapa yang perut buncit..dan sesiapa nak plat your tummy.. Dulu mak aku selalu beli lotion halia, halia plus limau tapi semua itu tak berhasil ..dan sekarang mak aku rasa feel good guna NH Detoxlim Natural Clenx Tea.

Tapi masa jalan-jalan ke Ipoh hari itu tetiba nak try some produk tu..dan aku pun beli.. Baru seminggu pakai dah kurus macam model ( tipu ).. Nanti next entry aku review produk apa aku guna ok..



p/s : AKu rasa lepas aku dapatkan berat badan ideal aku nak ambil Tea ni jela.. boleh? jimat sikit @________@

Kamus aku : Roi : Boroi    Rose : Kurus /kempis
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
22 Comments for "Ubat Kurus dah Berhasil?"

rase tea ni cam green tea x?

aini pernah cube tea ni dulu, mmg bagus utk sistem penghadaman kita,.(^^")

@mumui

Aah dia memang green tea..tapi rasa dia ok dr org kg tea

@NURUL AINI NORAZMAN

aah bgus..skrg dia dah perbarui kndgan dia..x lagi rs perut memulas-mulas lps minum :)

ok pasni boleh cuba lacto lite atau Nplus pulak...bestt!!! :)

ape ase mnum teh 2??? perot kempis x??? heheh

hy all
i ade try one of produk untuk kuruskan badan
dengan satu kotak,i lose 4 kg dalam 2 minggu
skrg berat i 47kg from 60 kg
unbelievable right? bt believe me..
itu betul2 terjadi,dan sy rase happy sesangat!!

produk so sweet,, tp kalau nak cari dekat pasaran memang takde sebab produk tu juz dijual oleh agen bedaftar..:)mereka takut ada penipuan produk dan tiruan. kawan2 saya pown ramai dah cuba,seminggu dah nmpk kesan.. berbaloi baloi.. bile dah kurus ni,satu dunia rasa nak jelajah,hahaha

sharing is caring:)

yup..
that's right
u pown tau ke?
dah cuba blum?

@Anonymous

Tau kat internet..belum try lagi..tgk produk y saya gna ni sama ada berkesan or tak :)

hehe,,oke..
nanti kalau nk try so sweet email sy tau:)
eyj150611@gmail.com

@Anonymous

TQ nanti saya mel..kalau try produk tu :)

@poohcute65

bukan sahaja kempes tapi flat je..hahaha tipu je..mak saya try is ok..memang dia buang lemak yg lama-lama..better rendam dalam 10 minit n perahkan sekali uncang tea tu supaya lagi pekat

awk nak try tak 1 produk ni sgt bagus nak kurus dgn cara cepat tapi tak menyusahkan...dan kesihatan terjamin. dulu, saya 73 kg now 55kg dpt berat bdn normal balik dlm masa 1bln setengah.. yg nih tak buat awk cirit birit pun. cara penurunan berat badan pun sgt baik. bila dh dpt berat bdn ideal. awk nk berhenti amek pun takpe..sebab takkan effect balik bdn naik balik... serius words n works

Klu blh buat jd slim.nk cuba tryla.di mana blh dpt produk ni dan brapakah hrga nya

Klu blh buat jd slim.nk cuba tryla.di mana blh dpt produk ni dan brapakah hrga nya

@Ieyzma IeslieySalamm.. awakk thun sy ade beli leptin green coffee tpi nk letgo coz sy breasfeed bby x bley consume.. if awak berminat direct contact sy yer 0177808079.. sy bgi special price utk awk.. murahhh dri normal price .. ;)

Salamm.. awakk sy ade beli leptin green coffee tpi nk letgo coz sy breasfeed bby x bley consume.. if awak berminat direct contact sy yer 0177808079.. sy bgi special price utk awk.. murahhh dri normal price .. ;)

ada side effect tak minum clenx tea ni.. contoh macam migrain ke bagi sape yg hb rendah... ?

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top