Saturday, June 4, 2011

NH Detoxlim Natural Clenx Tea

Assalamualaikum..akhirnya beli jugak benda ini. Dah lama mengidam sebab tengok ada thing positive je.. Dan fikiran positif aku pun beli produk ini..

Akhirnya dapat juga beli NH Detoxlim Natural Clenx Tea. Kerana ketamakan aku tak beli paket kecil..ambikk sekali yang Duo Pack punya. Ada 40 Teabags dan plus 10 teabags percuma..  Harganya cuma RM 57.60...beli di Guardian semalam. Kalau paket kecil dalam RM 28.00 gitu..

Aku baru start minum lepas lunch tadi. Sebab kalau ke "tertandas"  pun esok cuti. @_______@

Dari segi rasa. masih boleh telan. Dulu pernahla cilok try mak punya tea orang kampung tapi rasanya kena tutup hidung.. Itu pun kalau tak larat habis aku buang..dan mak aku pun bising.. hahaha..

Kesannya..belum lagi setakat ini.. Aku harap aku dapat habiskan Duo pack ni dengan jayanya...risau jugak kot sekerat jalan je dan tea itu terpaksa masuk dalam kabinet je..@___>


Kalau aku kurus..aku promote dengan kepohhnya yer..

Gantuk dan nak tidur ni..sebab kurang tidur..kepala pun melayang-layang..

BYE!

11 comments:

  1. jgn lupa bgtau ape kesan dia ek??teringin gak nak cuba tapi takut tak berkesan..huhu

    ReplyDelete
  2. miss farah cam ne?? ok tak??
    kalo ok ingat nak try jugak

    ReplyDelete
  3. @ERMANA

    saya tak try tapi mak saya try ok..tapi kena makan berterusan baru nampak hasilnya hehehe..better lepas makan malam..kalau nak lagi cepat pas makan tghari pun boleh makan.. 2x sehari tghari n malam pas makan :)
    Selamat mencuba @____________@

    ReplyDelete
  4. Hello farah,

    Ok tak this one so far? Have u updated? Sorry,newbie here ;)

    ReplyDelete
  5. miss Farah..tnya sikit.1st day minum asyik nak tertandas je x?

    ReplyDelete
  6. Kalau nak kurus badan dalam 3 bulan dan tiada kesan yo yo lepas itu, boleh contact saya. Table.

    ReplyDelete
  7. Sesiapa yang nak kurus badan dalam 3 bulan tanpa yo yo effect, bolehlah contact saya. Thanks.

    ReplyDelete
  8. Kalau nak kurus badan dalam 3 bulan dan tiada kesan yo yo lepas itu, boleh contact saya. Table.

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.