Offer-offer - kalau korang nak aku follow korang?

 Sempena bulan ramadhan ni, aku buka offer ni buat kali pertamanya. so hargailah masa ini :)


Syarat-syarat :


1. Follow blog aku.
2. Dont say done follow lepas tu, tak follow. ( menipu ler tu )
3. Jangan lepas follow, kau unfollow aku.
4. Masa terhad. Cepat!
5. Tinggalkan komen di sini selepas follow. Atau kat sbox.. ( risau tak perasan plak )



SEGMEN INI SUDAH DI TUTUP, SEKIRANYA ADA ORANG FOLLOW, MAYBE AKU TAK FOLLOW MELAINKAN AKU NAK FOLLOW KORANG.

cepat sebelum aku tutup offer ni..

p/s : kau ingat aku senang ke nak follow orang, melainkan aku betul-betul nak FOLLOW. so cepat sebelum terlambat :)

@semua komen yang sudah di publish..sudah di FOLLOW. Terima kasih :)

bg link sekali untuk memudahkan kerja aku FOLLOW2 korang :)
Tag : blog
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
39 Comments for "Offer-offer - kalau korang nak aku follow korang?"

saya saya! dah lama saya follow kakak :D haha pertama nie .

saya dah follow akak dah lama . tak la lama mane . btw,, tutorial akak best ! hehe

beeha dah lama follow :)

id : Nurulz Sabeeha

URL blog : http://biggestbeeha.blogspot.com

This comment has been removed by the author. - Hapus

saya da betol2 follow akk .. hihi

saya ! gadis dha lme follow sys , follow mine yaww :)

http://chintakamoo.blogspot.com/

da lama da follow blog nie .

URL blog : http://blurrywanyy.blogspot.com/

thanks :)

saya dah lama follow akak...tuto agak bagus...

saya pun dah lama follow akak..memula sebab tertarik dgn tutorial akak. smua best2 kot :)

http://littlekura-kura.blogspot.com/

hi akk..best akk buad offer cam ni.. BTW dah lame Anis follow.. Follow balik ok?

dah follow sis dah . follow balik tau :)

URL: http://cheriterachenta92.blogspot.com/

terima kasih :D

dah lama kita follow kamoo =)

follow me back. thanks ^_^

ehem2
sye da lme follow blog nie

url :http://cadbury-lurve.blogspot.com/

salam..sis saya dah lme dah follow..
nie link blog saya...follow yer..tq !

http://heartstorylife.blogspot.com/

saia jugak lame da folow blog nie ((:

uRL : http://saiasygkamu.blogspot.com/

salam, kak follow saya jgk jgn lupa ya....thanx...

saya nak! saya follow akak tak de lama sgt.kalau tak silap time tempah header blog saya..

blog sy- http://cahayapetunjuksite.blogspot.com

saya da lama follow blog akak...tutorial akak smua best!!!
thanks....

dah follow akak dah .
tutorial akak senang faham . suka suka !!
jgn lupe follow kita balik ea :)

fllw aina jgk, akk..:)..maseh sgt tw..:)

nak jugak. hehe :D masih baru dalam dunia blogging ni. minx tunjuk ajar ya sifu :D

follow saya jgak ya.. saya da follow awk
http://www.mishnurlin.blogspot.com/

sheda baru follow :) tak tipuuu ni :)

saya punn dah follow akak :P saya suka giler dengan tutorial yang akak bagi semua too , terima kasih tau ? <3 tapi maaf saya tak berapa nak tahu tentang credit too ?? cam mana nak credit kat akak kalu dah copy paste akak punya tutorial , n one more thing belog saya ade problem laa kalau orn nak follow saye , saye tak tahu kenapa sebab saye masih baru dalam blogger , harap akak dapat membantu . terima kasih akak :D

me! da berthun da follow u <3

@aina


SEMUA KOMEN YANG DI PUBLISH SUDAH DI FOLLOW..

TO AINA : LINK BLOG TAK ADA? MACAM NE AKAK NAK FOLLOW? KAT PROFILE PUN XDA???

mang follow blog akk pn =)

http://iqalifestory.blogspot.com/

done follow~~
btw;toturial best.. :)

best blogg ever seen,,,,,done follow

cik farah thx sgt.. but nk cik farah folloe blog ni

domolovebunny.bs.com

sy pon da FOLLOW :) hehehe..tutorial yg sngat sng nk phm :D

Dah-2...hrp dpt follow sy balik!!!

wah..mmmg best blog adik nih.tutorial yg sgt2 membantu.ade ckit2 d apply kt blok akk.tqvm
ce tgk kut2 ade yg kurang..hehe
http://adeqrifqi.blogspot.com

Hi Farah. :) Care to follow me back? :D

Follow Blog saya kakak. http://bloghobbykedua.blogspot.com/
saya akan sangat berterima kasih

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top