Pelajar Malaysia Dirompak di London.

Assalamualaikum..
Tadi aku tengok buletin utama dan lihat video ini.
So f#ck la..kesian kat student Malaysia.
Harap ada pihak membela nasib student tu.
Mengikut sumber tertentu, student tu keluar untuk beli juadah berbuka puasa.
Dan sekarang dirawat di Hospital Royal Landon untuk pembedahan rahang.





Tak boleh dibayangkan kalau kena rompak dengan gangster yang ramai macam tu.. Ya Allah jauhkan aku dari kesulitan yang seperti itu.

10 comments

  1. saya pun ada tengok. serius s*** la orang yang buat dia macam tu. org nga injured boleh plak nak rompak.

    ReplyDelete
  2. die kawan baik sy kat mrsm, baru 1bulan lebih pi blaja kat sane..doakan die slmt ye :)

    ReplyDelete
  3. terkejut dan kecoh dekat fb tadi.

    that guy nme asyraf haziq. ex budak smk dlu yg further study dekat luarnegara. hope kerajaan akn buat something pasal benda ni.

    ReplyDelete
  4. ish...siannya....kurang ajar btl lah orang tu...

    ReplyDelete
  5. @nurAIN

    yes..harap kerajaan prihatin dengan kebajikan pelajar malaysia di luar negara

    ReplyDelete



  6. https://drive.google.com/file/d/0B6ut4qmVOTGWMkJvbFpZejBQZWM/view?usp=drivesdk


    Salam


    Kepada:

     

    Redaksi, rektor dan para akademik


    Per: Beberapa Hadis Sahih Bukhari dan Muslim yang Disembunyikan


    Bagi tujuan kajian dan renungan. Diambil dari: almawaddah. info

    Selamat hari raya, maaf zahir dan batin. 


    Daripada Pencinta Islam rahmatan lil Alamin wa afwan


    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Blogger Copyright © 2018. All Rights Reserved by BLOG CIK NURFARAH