Para pengkaji kemudian mengasingkan bahan proteinnya, mencampurkannya dengan pemangkin dan memasukkan bahan2 tersebut ke dalam mesin peletup untuk menghasilkan steak tiruan. ‘Daging’ yang terjadi mengandungi 63% protein, 25% carbohydrates, 3% lipids dan 9% mineral. Para pengkaji kemudian menambah pewarna merah dan perasa soya untuk menambah kelazatan. Ujian awal menunjukkan orangramai yang merasa daging tahi ini tidak dapat membezakannya dengan daging lembu. – Carigold Forum
Aksi makan beramai-ramai..jerkkk! |
Inilah kalau hidup dah maju sangat sampai tahi pun kena makan..Korang sanggup ke? ishhh jerk!
Oh shit!
Source : from emel
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeewwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww.... nk munth tgok diorang makan
ReplyDeletegila ke apa dia orang nie? kembang rasa tekak ni, mcm nk termuntah balik apa yg dimakan buka puasa tadi...
ReplyDelete@ernarafiqa
ReplyDeletehahaha..jerkkan :))
@Surati
ReplyDeletejangan tgk ketika perut terlalu kenyang
najis tuhh!mnusia ke pe nih?haha..bia mati kebulur dr mkn taik tuh!wekkk
ReplyDeleteyerkk... takde mende laen ke nak jadikan mkanan? jepun plak dh jadi pelik
ReplyDeleteaiyo...bila terlalu moden..dh jd lebih teruk dr org zmn kuno kot...huhu..
ReplyDeletesaadis jg~~~~huhuuk...
ReplyDeleteEm lazatnya.
ReplyDelete