XPERIA X10 mini pro kini milik aku.

Assalamualaikum.

Mood bila di kampus sememangnya malas nak update blog. Nak cuci kain sebaldi pun malas nak basuh. Ada sesiapa yang nak jadi sukarela basuhkan kain aku yang berlambak ni? Aku pun tak tahu sebab apa jadi malas macam ni. Macam feel loser je..padahal tak pun. Maybe sebab tengah sesuaikan diri dengan habitat baru. Habitat baru? Maybe kalau dah sebulan baru "in" dengan environment baru tapi still homesick again and again. How to overcome this situation ? please help me?

Ok hari tu aku rasa nak beli xperia x8 tapi memandangkan aku tak suka full touch screen jadi aku memilih untuk memiliki Xperia X10 mini pro sebab ada keypad untuk menaip. Serius tak ada kepuasan bagi aku kalau tak menekan-nekan key pad macam aku menaip di lappy nih sekarang!

Aku beli hp pintar ini pada tanggal 19/09/2011. Akhirnya dapat juga hp nihh as second hp but my E72 always in my heart la.


Sebab utama aku beli hp nih sebab camera dia 5.0 mp. Ada keypad yang sweet, comel dan android hp.

Gambar dia pun clear sangat dan rasa sangat syok. Dia kecil dari xperia X8 tapi dia better than X8 sebab? lu guna sendirilah baru tahu. Harga pun berpatutan dan yang penting aku beli hp ini untuk sentemental value la.



 ok lah korang nanti aku update lagi pasal hp nihh. Banyak benda nak share tapi non hado mood nak menaip muahaha.. Tugasan master sudah menanti..habislah!

p/s : Hari tu balik kampung pasal tanya waranti lappy, humm tak boleh la..sebab kecuaian sendiri. Tapi nasib dalaman is GOOD.
Tag : handphone
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
10 Comments for "XPERIA X10 mini pro kini milik aku."

berapa harga dye kak farah..lawalah :)

@Fara Aina

rm500

best! kalau ada wifi boleh dload software percuma

murah la kak..ingatkan 1k++ tadi.

: serius smart . murah pun murah . alaa T_T nak beli laa pula ..

wow bila kak farah beli same la......hehe

k.farah beli kt mana?.. berminatla...
beli dye bg skali dgn memory card ye?
ori/ap set?

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top