Saturday, August 6, 2011

Jatuh Cinta Lagi!

Serius jatuh cinta lagi!
Sampai tak boleh tidur malam.. Serius jangan gelakkan aku!
Kenapalah boleh jatuh cinta macam ni?
tak tahu kenapa kenapa kenapa?

Adakah kerana rupa parasmu membuatkan aku tergoda?
Budi santunmu membuatkan aku terleka?
Ohh perlu dibuang jauh-jauh perasaan gila ni! Please dont drive me crazy! ohh noooo!

Cik Abang sayang masih ada bersamaku. Belum setahun lagi dah nak tukar pakwe baru!
Oh tidak, jangan melampau wahai hati.
Kesian kat cik abang yang sentiasa disisi terpaksa dimadukan.

Korang janganlah fikir yang bukan-bukan..
Sebenarnya aku jatuh cinta kat Sony Ericsson Xperia X8


Serius aku lebih sukakan benda macam ni berbanding benda girly like gelang, rantai dan sebagainya. Kalau di suruh aku pilih mac book dengan rantai emas..sudah semstinya mac book pro pilihan aku.

Harganya boleh tahan dan dia smart phone. Adakah aku akan memiliki dia? tunggu!!

Pada aku, aku memang suka gadget2 macam ni..so cool je.. Memang jiwa aku macam ni..bukan terpengaruh tapi memang dah semulajadikan.. kalau pakwe boleh tukar macam ni kan best! opps aku tak kejam ..hahaha..

p/s : Silalah bagi hadiah hp ni untuk raya ini wahai orang yang berkaitan. hint ni!


Tapi i masih sayang kat u E72.ILYSM

9 comments:

  1. i think i like the white one very much. though im not much of a gadget fan. =)

    ReplyDelete
  2. wahhhhhhhhhhhh bnyk nya duit cik farah ni....sng2 beli bagi 1 la kt sy....buat hadiah hari raya......hikhikhik

    ReplyDelete
  3. kak farah kte pun bru je gne xperia x8 ni...best jgk ar...kne pnye warna hitam...igt nk beli putih tapi nnt cpt ktor plak....

    ReplyDelete
  4. hahaha
    igtkan apelah awal2 tuh. nak jugak ow mac book. :o

    ReplyDelete
  5. SME LA KAK FRAH ADK PON JATUH CINTA NGN XPERIA GAK XPERIA MINI PRO.......X DPT BLI P0N LG.....HEMMMMMMMMMMMMMM

    ReplyDelete
  6. @Surati

    memang cantik..hatiku menbuak2 nak hehhee

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.