Tuesday, October 25, 2011

Sarapan pagi yang sama.

Assalamualaikum..
Kalau kat rumah pagi-pagi terhidu aroma nasi lemak yang ayah selalu beli kat peberet place.
Lagi masyuk kalau ada sambal paru.
Kalau tak pun, terhidu sarapan yang disediakan oleh mommy. Sangat teruja. Bangun-bangun je sarapan dah ada. Kalau aku rajin aku volunteer buatkan sarapan hehehe.

Kalau lazy pun bangun pagi memang dah ada sarapan..bagi sarapan juga kat my meoww.
Tapi..bila kat kampus.. hanya minuman segera seperti nesvita, milo 3 in 1, kopi 3 in 1 semuanya lah segera je. Masak air dalam kittle terus bancuhh makan dengan roti atau biskut kering je..glup glup telan sebagai lapik perut sambil nak tunggu lunch.


Kole? korang panggil apa? sangat suitable digunakan kerana walaupun dihumban dia tidak akan pecah hahaha. Peneman aku kat kolej..


Sambil minum-minum, cicah biskut dengan air atau makan roti dengan kaya..seharusnya menelaah benda ini.


Yang palinggggggggggggg syokkk adalah menelaahhh artikal dan jurnal yang ayat macam falsafah purba kala..palinggg syokk hahaha.


OK, nak habiskan tegukkan nesvita aku nihh.
Eh, lambat pula kau sarapan ye? pahduli apa.

p/s : Kalau ada member sarapan kat cafelah, kalau gan ehem pi Old town lah..masyukk nasi lemak specialnya..hahaha.

sekian, ...

4 comments:

  1. Panggil kole jugak . Huhu , sedapnye akak breakfast :)

    ReplyDelete
  2. Jeles nye tengok laptop farah kaler pink!!!

    ReplyDelete
  3. @NunaBella AzLi

    sangat adore pada pink..kalau boleh semua nak PINK.

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.