Social Media

Semoga murah rezeki kepada yang FOLLOW ❤

Theme Facebook.

|
Terimalah kePINK my FB.

Sila menjerit kepada peminat PINK.


Terlalu PINK kan. Ok nak tukar lain yang slow pink.


Nak macam aku punya page FB?


Click HERE.

Install la apa yang dia suruh and done!

P/s : Ini khas untuk perhiasan mata korang je, just kat lappy korang. Orang lain still tengok kau punya profile biru.

Bye nak sambung membaca, eh sejak bila jadi ulat buku?
6 comments on "Theme Facebook."
  1. comey blog cik farah, macam tuan dia jugak..
    boleh x cik farah buat tamplate blog untk sy...
    send dekat email sy k.. perantaucyber@gmail.com
    TQ..

    ReplyDelete
  2. cik farah..kalau saye dah buat theme tu kan..then saye taknak gune theme tu..mcm mane nak buang theme tu ???

    ReplyDelete
  3. @nadia zawawi

    ikut je arahan kat web n install pastikan mozilla yang latest ye

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Custom Post Signature

Custom Post  Signature