Bio-Essence Face Lifting Cream

Assalamualaikum..

Rasa nak try produk baru iaitu

Bio-Essence Face Lifting Cream




 Korang pernah cuba tak?


Produk ni untuk shape kan muka yang tembam. Muka aku ni tembam woii walaupun berat badan dan susut sikit. Nampak susut tak? eh ye ker? SO nak jugak susutkan muka ni. Bahagian muka ni penting sebab muka chubby automatik badan pun nampak chubby jugakan. Tapi aku kesah? memang kisah pun sebab tu aku nak try cream ni as night cream huhuu. Kat Guardian cuma RM53.88 je. Mahal juga tapi berbaloi ker?


lepas tu adore pada




Simplysiti Dramatic Gel Eye Liner.
 
 



korang pernah try? share-share la sikit!

Hurmm badan tak sihat ni. Batuk, selsema, sakit tekak. Iskk banyak kena study lagi.. Tolong!
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
2 Comments for "Bio-Essence Face Lifting Cream"

dulu akk pernah guna produk bio-essence tu..
face lifting tu okey la.. akk guna full set.. muka nmpk ok :) dah lama2 kulit akk jd x bape serasi sbb rse berminyak je kulit nie.. skrg guna produk lain..

@QmaRidh

Thank share. Memang nak tahu sgt pasal produk ni :)

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top