Sunday, November 27, 2011

Bio-Essence Face Lifting Cream

Assalamualaikum..

Rasa nak try produk baru iaitu

Bio-Essence Face Lifting Cream




 Korang pernah cuba tak?


Produk ni untuk shape kan muka yang tembam. Muka aku ni tembam woii walaupun berat badan dan susut sikit. Nampak susut tak? eh ye ker? SO nak jugak susutkan muka ni. Bahagian muka ni penting sebab muka chubby automatik badan pun nampak chubby jugakan. Tapi aku kesah? memang kisah pun sebab tu aku nak try cream ni as night cream huhuu. Kat Guardian cuma RM53.88 je. Mahal juga tapi berbaloi ker?


lepas tu adore pada




Simplysiti Dramatic Gel Eye Liner.
 
 



korang pernah try? share-share la sikit!

Hurmm badan tak sihat ni. Batuk, selsema, sakit tekak. Iskk banyak kena study lagi.. Tolong!

2 comments:

  1. dulu akk pernah guna produk bio-essence tu..
    face lifting tu okey la.. akk guna full set.. muka nmpk ok :) dah lama2 kulit akk jd x bape serasi sbb rse berminyak je kulit nie.. skrg guna produk lain..

    ReplyDelete
  2. @QmaRidh

    Thank share. Memang nak tahu sgt pasal produk ni :)

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.