Wednesday, November 2, 2011

giveway by, Marliyana Mk

Assalamualaikum.
GA lagi, maklumlah tengah ada mood nak join GA. Kalau korang ada GA or contest yang simple sila la TAG aku. Insyaallah aku joinkan diri. SO apa lagi silalah tag aku ramai-ramai. Tak sabar ni nak join. Tak mengharapkan kemenangan tapi kalau menang memang syukrann alhamdulilah. Rezeki Allah yang bagi kena terima. Ok fine, Jom join giveway by, Marliyana Mk


http://3.bp.blogspot.com/-fBvrR_WVIEU/Tp0PsRYuDBI/AAAAAAAABAU/H6tyi5HDoLk/s1600/9480898-abstract-springtime-rainbow-color-tree-on-colorful-stripe-background.jpg




  • syarat-syarat penyertaan :

1. Buat satu enteri khas yang bertajuk : "giveway by, Marliyana Mk" done!
2. Sila follow blog ni..sertakan Name ID sekali (so, senanglaa nak tahu update terkini kan :) Cik Nurfarah is done!
3. Letak banner GA ni dalam enteri anda dan linkkan ke enteri ni. done!
4. Tag 3 orang rakan anda.  mira, izzie dan intan
5. Nak like blog ni amat dialu-alukan. done!
6. Dah siap enteri? Tinggalkan URL enteri anda ke ruangan komen. done!



  • TARIKH TUTUP GA ini pada : 18/11/2011 4/11/2011


HADIAH-HADIAH boleh tengok kat sini :)





Kepada sesiapa nak join dipersilakan.
Hope Cik Nurfarah dapat menang contest ini.. aminnn..


2 comments:

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.