giveway by, Marliyana Mk

Assalamualaikum.
GA lagi, maklumlah tengah ada mood nak join GA. Kalau korang ada GA or contest yang simple sila la TAG aku. Insyaallah aku joinkan diri. SO apa lagi silalah tag aku ramai-ramai. Tak sabar ni nak join. Tak mengharapkan kemenangan tapi kalau menang memang syukrann alhamdulilah. Rezeki Allah yang bagi kena terima. Ok fine, Jom join giveway by, Marliyana Mk


http://3.bp.blogspot.com/-fBvrR_WVIEU/Tp0PsRYuDBI/AAAAAAAABAU/H6tyi5HDoLk/s1600/9480898-abstract-springtime-rainbow-color-tree-on-colorful-stripe-background.jpg




  • syarat-syarat penyertaan :

1. Buat satu enteri khas yang bertajuk : "giveway by, Marliyana Mk" done!
2. Sila follow blog ni..sertakan Name ID sekali (so, senanglaa nak tahu update terkini kan :) Cik Nurfarah is done!
3. Letak banner GA ni dalam enteri anda dan linkkan ke enteri ni. done!
4. Tag 3 orang rakan anda.  mira, izzie dan intan
5. Nak like blog ni amat dialu-alukan. done!
6. Dah siap enteri? Tinggalkan URL enteri anda ke ruangan komen. done!



  • TARIKH TUTUP GA ini pada : 18/11/2011 4/11/2011


HADIAH-HADIAH boleh tengok kat sini :)





Kepada sesiapa nak join dipersilakan.
Hope Cik Nurfarah dapat menang contest ini.. aminnn..


Tag : GA
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
2 Comments for "giveway by, Marliyana Mk"

haiiiiii dear :) thnks sudi join

good luck cik farag :D

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top