Tuesday, November 1, 2011

Senarai Pemenang GA Cik Nurfarah

Assalamaualaikum dan salam sejahtera.


Selama beberapa bulan berlangsungnya GA ini maka dengan rasa sukacita saya ingin mengumumkan pemenangnya.


Tempat pertama :


Hadiah Pertama :

Full Template( seperti gambar di bawah ), Header, Banner serta RM30 top up. ( banner pemenang akan diletak selama sebulan dalam blog saya dan preview blog )


http://3.bp.blogspot.com/-nLq9mkD1roI/TktXxjl-LuI/AAAAAAAABoY/rxOXDVJ1i8Y/s400/template.JPG
*Tak termasuk doodle

Tempat Kedua :

Hadiah Kedua :

Top up RM20 ( Blog preview )

Tempat Ketiga :

Hadiah Ketiga :

Top up RM10 ( Blog preview )


6 Hadiah Saguhati :


http://intanberliangacontest.blogspot.com/2011/09/give-aways-template-dari-cik-nurfarah.html

http://fiezahkecik.blogspot.com/2011/10/give-aways-template-dari-cik-nurfarah.html

http://perantaumasa96.blogspot.com/search/label/contest#

http://isozaki-narumi.blogspot.com/2011/10/give-aways-template-dari-cik-nurfarah.html

http://bellpurple.blogspot.com/2011/09/give-aways-template-dari-cik-nurfarah.html

6 hadiah saguhati akan menerima top up RM5 setiap seorang.

Semua pemenang sila hubungi saya di emel fara_idola@yahoo.com atau facebook saya.
atau tinggalkan mesej di entry ini
#Hadiah tidak boleh ditukar ganti dalam bentuk lain.
# Nyatakan sama ada celcom, maxis, atau digi

Hadiah akan dapat dalam ( 1-7 November ) Bergantung pada respon anda.
@ Jika tiada sebarang respon sehingga 7 November hadiah akan ditukar kepada peserta lain. Harap maklum








































9 comments:

  1. warghhh..suke nyerr..thanks a lot :)
    ngah kelas nie..balik nnti anis email ye..:)

    ReplyDelete
  2. @amoychanteks

    Nanti boleh bg gambar utk buat header n footer..

    ReplyDelete
  3. thanks ye sis farah..hehe..nnty izzie sent num at inbox fb sis :)

    ReplyDelete
  4. salam. thanks ye. saya dah emailkan :)

    ReplyDelete
  5. salam.....thanks...saya pun dah email kan....

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah.. sy dah hantar no hp di fb..

    id : zarina tazari

    TQVM

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.