Sunday, May 12, 2013

Rambang mata ni hoiii.


IKLAN 24 JAM
NEW ENTRY SCROLL BELOW


Assalamualaikum.

Selamat petang kepada rakan blogger, pembaca dan kawan-kawan sekalian.


Dah bulan 5 dah ni hoii..

Jadi jomlah kita jenguk-jenguk kain pasang nak buat baju raya..boleh tambah koleksi dalam almari tu juga. Serius semua cantik-cantik. Memang tergoda terus. Nak sambar semuanya ni.

English cotton 




Ni pun cantik rasa macam ayu gila la weii.



Rasa nak sambar semua ni. Suka tau rose-rose ni.


Polca dot pun ada..alahai kenapa la cantk sangat ni.



kepada sesiapa yang suka corak auumm auumm pun ada. Cun wei!


Corak ni tengah "in" sekarang ni. Cepat sambar!


Ni kalau pakai mesti ayu sangat :)


Sebenarnya aku sendiri rambang mata. Ni hanya sikit je aku tunjuk kat korang..kalau nak tengok full kenalah ke fan page beliau. Macam-macam corak english cotton dengan harga yang sangat berpatutan. Aku server kat luar lagi mahal berbanding kat blog shop ni. SO korang pilihlah cepat-cepat, kang menyesal pula tak pilih..seriusss memang cantik-cantik. Rasa nak beli semua sekali. hehee..

Jom rambangkan mata kat:



onojacotton@gmail.com

P/s: Stock tudung pun dah ada tau..semua cun-cun..cepat rembatt ramai-ramai :)




3 comments:

  1. terus like sebab kain die cantik2.. tq :-)

    ReplyDelete
  2. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  3. semua cantik2. mmg rambang mata ahh ! hikhik

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.