Social Media

Semoga murah rezeki kepada yang FOLLOW ❤

Awak boleh kerja di sini tapi kena BUKA...

|
Hello!! Awak boleh kerja di sini tapi kena buka tudung ye? Kami nak yang free hair sahaja..

Kenapa tak suruh buka seluar dalam je kalau nak kerja kat situ ?! huhuhu..
3 comments on "Awak boleh kerja di sini tapi kena BUKA..."
  1. ish2...zaman sekarang kan..benda yg betul pon dah tak nak terima ;D gila betul!

    ReplyDelete
  2. eish3......xhormat perempuan muslimah betul la ;/

    ReplyDelete
  3. To Niesya n wyna

    Betul tu...kita merdeka tapi masih dijajah dalam diam..

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Custom Post Signature

Custom Post  Signature