Tempahan Design Blog Pink Lady Body Perfection

Assalammualaikum,

Ok last update untuk hari ni bagi tempahan design blog.
Termengah menaip kat keyboard.
Kali ni nak review blog design lagi.

Ini adalah blog bisness bertemakan jualan produk kesihatan.
Kalau nak dapatkan produk Pink Lady Body Perfection boleh PM tuan blog bukan PM Cik Farah tau.

Thema: Pink (sesuai dengan thema produk)
2 column

Jom tengok header:


Cik Farah buat thema pink sesuai dengan kehendak tuan blog.

Full template seperti di bawah:


Kalau nak tengok versi original kena pakat-pakat servu blog beliau. Lepas tu boleh shopping sekali.


Suka tak design Cik farah? Rasa nak memiliki design sendiri untuk blog peribadi atau bisness?
Jika betul-betul berminat boleh hubungi Cik Farah ya, what apps je Cik Farah, insyallah akan dibalas.


Berminat dengan design Cik Farah?
Jangan malu dan jangan segan untuk What Apps Cik Farah.
Contact No.: 017 2788 373
Sila Click link berikut untuk mengetahui:
Maklumat Tempahan
Contoh Design Full Template
Contoh Design Header

Promosi hanya untuk full template sahaja tau! Rugi kalau tak tempah awal-awal sebab Cik Farah hanya ambil limited je tau. Ok tata.. 💖💖


3 comments

  1. Salam singgah. Anda dijemput join GA saya! :)

    http://www.akuseorangtraveler.com/2017/10/tak-nak-sunyi-sepi-lagi-giveaway-by.html

    ReplyDelete
  2. The Collection Marts is platform where you can view latest designs about home décor and bedding. We have large range in different categories with finest fabric in cotton and silk. You can view not only present trends but also view huge collection with reasonable price. polycotton sheets , queen bed comforter set , alkaram bed sheets , fancy nancy twin bed set , buy duvet covers online , vicky razai factory , 3 piece sofa covers , velvet sheet set The Collection Marts can provide fast service about delivery as well as customer support too. Our products are not only self-made but also, well connected with markets to ensure for possibility of available designs if client want to purchase. The Collection Marts customer support open 24/7 to guide their customers about material or product stuff.

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts

Blogger Copyright © 2019. All Rights Reserved by BLOG CIK NURFARAH