Tempahan Design Blog WHN LEGACY ENTERPRISE - PRODUCT & BEAUTY SUPPLIES

Assalammualaikum dan selamat petang.
Jom kita review tempahan design blog customers ye.

Sebelum ni sis ni ada tempah design blog dengan sis ni
Boleh rujuk entry ini ya.

Alhamdulilah untuk blog terbaru beliau pun masih buat tempahan dengan Cik Farah.
Kali ni beliau dah tukar logo syarikat.
Sis ni minta thema hitam, hijau dan pink
3 column

Jom kita tengok header beliau.


Masih mengekalkan identity terdahulu tetapi menyerlahkan thema hijau.
Alhamdulilah beliau puas hati.
Gambar bawah ni full template beliau :)



Kalau nak tengok versi original, jom singgah blog beliau:




Sekian itu sahaja untuk review hari ini, jika betul-betul berminat boleh hubungi Cik Farah ya, what apps je Cik Farah, insyallah akan dibalas.



Berminat dengan design Cik Farah?
Jangan malu dan jangan segan untuk What Apps Cik Farah.
Contact No.: 017 2788 373
Sila Click link berikut untuk mengetahui:
Maklumat Tempahan
Contoh Design Full Template
Contoh Design Header

Promosi hanya untuk full template sahaja tau! Rugi kalau tak tempah awal-awal sebab Cik Farah hanya ambil limited je tau. Ok tata.. 💖💖


Jap-jap!, korang nak try tak serum green tea untuk muka?? serius memang best dan sangat berkesan. Jom kita clik-click banner kat bawah:


https://2.bp.blogspot.com/-cTgczzbveYo/WdDPmE5EHaI/AAAAAAAALcw/FFObRp2gMoocjvcMoj2il2ATbGyXHl-EwCLcBGAs/s1600/WANAGREENTEASERUM.gif

No comments

Post a Comment

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Blogger Copyright © 2018. All Rights Reserved by BLOG CIK NURFARAH