Monday, December 20, 2010

Tutorial 28 : Mengambil Code Warna

Salam..it very simple dan easy sangat ye..
Ada reader tanya macam mana nak cari code warna..
so i nak tunjuk benda mudah ini..


Anda hanya perlu pergi ke SINI sahaja..

pilihlah warna kesukaan anda!! 

Nak yang lain sila PICIT INI

Ok tata..

belum habis lagi..nak mudah dan malas tengok web itu sila tengok code bawah ni je

Click gambar untuk tumbesaran!





sekarang baru baiii...:)

11 comments:

  1. hee, follow tuto akak lg .
    thanks :)

    ReplyDelete
  2. tq yer..kak...sya hepi sgt2 tgk blog sy skarang....:)

    ReplyDelete
  3. thank you yew..cantik sgt.btw,sy new blogger..lau rajin follow la blog zati erk.daa :) http://izatimetitu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Saya lbh suka blog aka drpd blog lyssa...bukan nk mprburukkn tpi blog akk lbh mudh ^^ blog lyssa pun apa kurangnya :)

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.