Tutorial 40 : Senarai Tutorial Adobe Photoshop yang Tip top




Salam.
Banyak sangat reader tanya macam mana nak buat header transparent, macam mana nak guna photoshop, macam mana nak edit gambar dan macam-macam pertanyaan lagi. Ok di sini aku nak senaraikan link-link untuk tutorial photoshop yang terbaik. Korang boleh pilih mana-mana web ni untuk belajar tutorial. Sangat-sangat berguna. Aku pun bukan pakar sangat dalam photoshop. Baru junior lagi. So korang boleh belajar pada yang pakar seperti web-web yang aku linkkan ni ok. Aku memang tak larat nak buat tutorial photoshop. Sebab malas nak print screen bagai. Korang layan je ni k.

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif Abduzeedo

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif PSD Tuts+

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif Hvdesigns

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif 10 Steps.SG


http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif Tutzor

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif Photoshop Roadmap

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif Planet Photoshop

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif Photoshop tutorials

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif Grafpedia

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif PSD fan

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif Photoshop Star

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif My Ink Blog

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif PS Hero

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif Photoshop Lady

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif Photoshop Girl

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif PSD Learning

http://dl5.glitter-graphics.net/pub/1066/1066995icqty57xhw.gif Lorelei Web Design


Kalau korang ada lagi tutorial photoshop yang best boleh la share sini.
Lepas ni korang buat la tutorial ni sampai lebam ok.. :)

10 Sila Komen "Tutorial 40 : Senarai Tutorial Adobe Photoshop yang Tip top"

mmg tgh tercari2 sofware k bwat header..
tq utk info..


btw..'
cma polo cni juga...
nice blog..

hehe . saya memang nak cari tutorial photoshop coz saya ni ahli buletin sekolah . kebanyakkan nya ahli pandai edit gmbr n buat header untuk skolah menggunakan photoshop . hehe . terima kasih kak :D

tumpang tanyee...cmne nk wat yg kat atas skali tu jd transprent ek?saya ni pggune baru blog..haha..tolon yea..alaa...ruang atas skali yg der dashboard,newpost,design tu haa..tolon.. =(

tq for the tutorials and info! :)

As design today my office work but I don’t know this design. When I see your tutorial then I done my work. Thanks you so much..

I have made some changes on my design got great tips from this.

your website style looking nice.i am try my website.

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top