Social Media

Semoga murah rezeki kepada yang FOLLOW ❤

HAPPY BIRTHDAY GIVEAWAY

|

 Salam hari ini aku rasa teramat rajin nak join Give Away so tercipta la entry ini.
Korang boleh join jugak GA ini. Mana tahu ada luck nak menang..jom-jom..
Hadiahnya pun comel je macam tuan GA ni hehehe..
Syarat-syarat :
1.follow blog TUAN GA...( follower ke-207 ) Done!
2. buat entry kat blog ngan tajuk " HAPPY BIRTHDAY GIVEAWAY" Done!
3. copy gambar kat atas tu,letak kat n3 dan sidebar dan link kat sini.. Done!
4.Upload sekeping gambar kawan2 atau family.. Done!

Ini gambar kawan-kawan yang dirindui.
5.tinggalkan link kawan2 kat MISTER LINKY'S MAGICAL WIDGETS Done!

Untuk maklumat lanjut sila ke blog TUAN TANAH .. 

Tarikh akhir : 31 JAN 2011

 Jom join sempat lagi ni !!
2 comments on "HAPPY BIRTHDAY GIVEAWAY"
  1. salam kenal miss farah,cikanna dtg jenguk n3 GA..

    pic menarik...look cute

    tq sudi join GA saya n good luck!!

    ReplyDelete
  2. @cikanna

    welcome cikanna..tq sudi follow cik farah juga :)

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Custom Post Signature

Custom Post  Signature