Friday, August 19, 2011

Beli Contact Lens Lagi.

Waduh-waduh baru sahaja beli contact lens hari tu then beli lagi. Nafsu-nafsu. Tapi apa pun benda tu berguna. Lepas ni kena habiskan stock contact lens ni baru boleh beli baru. Contact lens yang beli hari tu pun baru pakai sepasang..hahaha.

Sebenarnya memang dari dulu suka lens ni. Dan paling best lens made in Korea lagi murah dari lens kat kedai. Lepas itu selesa sangat pakainya. Reka bentuk pun contik-cantik just like barbie eye and doll. So cute la..kawaii hahaha..

Taraa..aku beli 3 pairs.


Murah sangat 1 pair RM24, 3 pair RM60. So aku rembat 3 pairs sekali gus. hahaha..thank pada honeydew haha. Aku beli kat SweetPoupee CandyLens

Dulu beli colour purple and brown sekarang aku rembat :

1. Candy Bling Blue

*pic from penjual FB

2. Natural 3tone Grey
*pic from penjual FB

3. Fairy Magic Brown

*pic from penjual FB

Chantek semua..tak sabar nak pakai. Luas pemandangan indah mataku hahaha. Kalau korang nak nampak lagi dramatic lagi korang kena pakai bulu mata palesuuu..haha Aku? malas nak palesuuu sangat dah la mata pun nampak palesuuu..haha!

Lepas itu aku nak suggest kat korang gunalah water solution jenama ini :

http://1.bp.blogspot.com/-qHOXYUXsWBk/TkYXBlBkmrI/AAAAAAAABlI/fUQWX1XyXRU/s400/fara1505.jpg

kerana contact lens korang sentiasa fresh..betul! aku dah guna tapi tak tahulah benda ni sesuai ke tak kat mata korang. 3 pek hanya RM 36..try la tengok kat farmasi atau kedai spex maybe boleh dapat murah lagi. Tahan lama sebab dia besarr..
Aku rasa dalam banyak-banyak water solution yang ni paling best lah..

comel tak kita tanpa spex mata ( sila muntah ) hahahaha..

http://1.bp.blogspot.com/-mdXO_yefHrw/TkYYP-g7Z7I/AAAAAAAABlQ/z2V8HF9IkaI/s400/DSC00101.jpg

Ini pixca contact lens hari tu...yang baru beli nihh simpan dulu.. :)

# sejak bila aku dah suka shopping online nihhh! pakai spex mata ni selalu gak kena ketumbit kih kih kih kalau overdose tidox, nagess or lewat tidox *alasan ler tu, tapi betoll la!


p/s : bila tengok blog shop fb shop lens..wahh banyak lens baru yang lagikk cantekk menarik daboomm rambang mata pilih bijik mata palesuuu ni hooo..

4 comments:

  1. waaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuu....
    melantak nak raye lani ??
    hahha..
    pakai baek2 taw! :P

    ReplyDelete
  2. kte pn ske sgt beli kat sweetpoupe lens tu..rasanye kte de komen kt awk psl ni ritu kan??hee~

    ReplyDelete
  3. @Finaz Jaafar

    Yes dear, lepas suggest tu terus tengok..memang cntik dan murah dari y lain thank :)

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.