25 Things Random Giveaway by Penmerah.com

Assalamualaikum semua.
Bila jalan-jalan kat belog someone terus teruja tengok satu GA ni dan JOIN.
Sebab dah lama tak join GA. Ok aku join jer..



http://penmerah.com/wp-content/uploads/2011/10/anigif-penmerah.gif
1. Buat entri dengan 25 Things Random Giveaway by Penmerah.com” done!
2. Kena la follow blog Penmerah.com. Muahahahaaa. Done!
3. Copy banner comel tu dan letak dalam entri untuk join Random Giveaway. done!
4. Tag kawan – kawan minimum 3 orang aje. Nak tag ramai pun boleh takde masalah. done!
- Pyqa


5. Dah siap entri, tinggalkan link entri tu kat ruangan komen bawah nanti. Semoga tuah menjadi milik korang ye! done!

Tempoh Kontes : 21 Oktober – 10 November 2011


Semoga rezeki ini milik Cik Nurfarah..aminn
Tag : contest, GA
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
2 Comments for "25 Things Random Giveaway by Penmerah.com"

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top