Anda Jenis yang mana?

Tekan gambar untuk besar


Banyakkan jenis-jenis orang kat Facebook? Kadang-kadang statusnya mak aii pijak semut pun tak mati tapi hakikat hanya Allah yang tahu. Anda golongan yang mana? Hanya Allah yang tahukan????! Manusiakan manis mulut dari gula, eh jangan sentap!

Fikirkanlah wahai teman.



Sumber gambar : Abg Google.
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
7 Comments for "Anda Jenis yang mana?"

sejak FB diblock dah jarang on9 hehe so tatau dok dlm kategori mana...

ramai kawan saya macam ni. dalam fb kemain lagi baik. status nak gempak ja. tp hakikat. adoyai ! nak nasihat pon ssh. heee

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top