Friday, December 31, 2010

2010 yang akan pergi..

Salam..beberapa jam lagi kita akan meninggalkan tahun 2010. Banyak sangat kenangan suka duka yang terpahat sepanjang tahun 2010 ini. I pun rasa terlalu cepat masa berlalu..umur pun makin meningkat.
Apa kenangan u all sepanjang tahun 2010 ini?
Kat blog comot ini I akan coretkan serba sedikit kenagan sepanjang tahun 2010 ini..ala lebih kurang rumusan la tu hehehe :) Jom buat rumusan..teringat pula masa I sekolah dulu..I paling tak suka buat rumusan tapi karangan I memang tip top kat kelas :)Entry kali ini banyak gambar so jangan muntah ye hehehe..

I mulakan dengan kenangan manis I sepanjang tahun 2010 ini..nak kata full tak juga,,kan rumusan :)

Hari konvokesyen

Pada 6.8.2010 adalah hari bersejarah I..alhamdulilah selama 3 tahun study kat USM I berjaya mendapat Ijazah..I rasa happy sangat bila tengok air muka mak dan ayah yang gembira bila I berjaya menamatkan pengajian dan memiliki segulung ijazah..alhamdulilah..

Ada yang tak kena pada gambar I dan mama dan papa..tengok lengan baju my papa..tak pe sebab I happy sangat time tu..
Gambar macam budak skemakan..kan..Gambar ini I paling suka sebab I macam model..hehehe :)Ini gambar budak-budak comot opps comel hehehe..I rindu sama korang! bila kita boleh bersua lagi sayang-sayangku..Gambar ini di snap sebelum hari konvokesyen I..Gambar ini sebenarnya tak ada motif apa-apa..just for fun..nak tunjuk jubah tu je kekeke..

Umrah

Sebelum I konvokesyen I dan family pergi mengerjakan umrah..best sangat sepanjang berada di Kota Mekah dan Madinah..rasa ingin menjejaki kaki ke sana semula...tenang dan aman je..nak tahu pengalaman I kat sana? jangan malu dan jangan segan sila ke SINI

Gambar ini masa dalam masjidilharam..sempat lagi bergambar hehehe..
Ini masa I saie..best sangat..
 Rindu pada lambaian Kaabah..moga boleh ke sini semula..

Beli handphone idaman

Beli HP ini I rasa biasa-biasa je tapi yang menjadikan dia kenangan indah bila dapat HP idaman dan dibeli oleh papa I..TQ ayah..nanti boleh belikan laptop baru untuk anakmu ini hehehe..

Handphone yang I masksudkan adalah Nokia E72 la..best sangat..I suka!
 
Sayang sangat hp ini..muahh!
I nampak lagi comel dengan hp comel ini..hehehe..

Lagi? nantilah I update lagi sebab berokband pon dah jadi sengal..

cukup ini sahaja untuk malam ini nanti jumpa lagi..daaaaaaaaaa diiiiiiiii duuuuuuu...happy new year!

1 comment:

  1. happy new year
    hope all your dreams and wishes come true !

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.