2010 yang akan pergi..

Salam..beberapa jam lagi kita akan meninggalkan tahun 2010. Banyak sangat kenangan suka duka yang terpahat sepanjang tahun 2010 ini. I pun rasa terlalu cepat masa berlalu..umur pun makin meningkat.
Apa kenangan u all sepanjang tahun 2010 ini?
Kat blog comot ini I akan coretkan serba sedikit kenagan sepanjang tahun 2010 ini..ala lebih kurang rumusan la tu hehehe :) Jom buat rumusan..teringat pula masa I sekolah dulu..I paling tak suka buat rumusan tapi karangan I memang tip top kat kelas :)Entry kali ini banyak gambar so jangan muntah ye hehehe..

I mulakan dengan kenangan manis I sepanjang tahun 2010 ini..nak kata full tak juga,,kan rumusan :)

Hari konvokesyen

Pada 6.8.2010 adalah hari bersejarah I..alhamdulilah selama 3 tahun study kat USM I berjaya mendapat Ijazah..I rasa happy sangat bila tengok air muka mak dan ayah yang gembira bila I berjaya menamatkan pengajian dan memiliki segulung ijazah..alhamdulilah..

Ada yang tak kena pada gambar I dan mama dan papa..tengok lengan baju my papa..tak pe sebab I happy sangat time tu..
Gambar macam budak skemakan..kan..Gambar ini I paling suka sebab I macam model..hehehe :)Ini gambar budak-budak comot opps comel hehehe..I rindu sama korang! bila kita boleh bersua lagi sayang-sayangku..Gambar ini di snap sebelum hari konvokesyen I..Gambar ini sebenarnya tak ada motif apa-apa..just for fun..nak tunjuk jubah tu je kekeke..

Umrah

Sebelum I konvokesyen I dan family pergi mengerjakan umrah..best sangat sepanjang berada di Kota Mekah dan Madinah..rasa ingin menjejaki kaki ke sana semula...tenang dan aman je..nak tahu pengalaman I kat sana? jangan malu dan jangan segan sila ke SINI

Gambar ini masa dalam masjidilharam..sempat lagi bergambar hehehe..
Ini masa I saie..best sangat..
 Rindu pada lambaian Kaabah..moga boleh ke sini semula..

Beli handphone idaman

Beli HP ini I rasa biasa-biasa je tapi yang menjadikan dia kenangan indah bila dapat HP idaman dan dibeli oleh papa I..TQ ayah..nanti boleh belikan laptop baru untuk anakmu ini hehehe..

Handphone yang I masksudkan adalah Nokia E72 la..best sangat..I suka!
 
Sayang sangat hp ini..muahh!
I nampak lagi comel dengan hp comel ini..hehehe..

Lagi? nantilah I update lagi sebab berokband pon dah jadi sengal..

cukup ini sahaja untuk malam ini nanti jumpa lagi..daaaaaaaaaa diiiiiiiii duuuuuuu...happy new year!
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
1 Comments for "2010 yang akan pergi.."

happy new year
hope all your dreams and wishes come true !

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top