Tuesday, December 21, 2010

Majlis Perkahwinan Marion Caunter Dan SM Nasa



 Selamat Pengantin baru buat Marion dan SM Nasa..
U all kat luar sana jangan la asyik mengutuk orang kata pisau cukur ke apa..
Itu hidup dia orang..
Hope SM Nasa boleh la bimbing Marion ini..
Yang penting kita doakan kebahagian mereka k..
Sebab sebelum ini macam-macam gosip i dengar kata kat mereka itu terutama Marion..
I tak la sokong dia tapi kita kena prasangka baik-baik..
Macam yang dikatakan oleh Kak Green Apple, tak ada siapa nak lelaki sengkek!! hehe..termasuk juga i..
dalam dunia ini semua kena guna duit la..nak berak pun kena duit..
Tapi money is not everything but we have to money to survive to their life!! so fikir-fikirlah ?
Tapi kebahagian tetap tak boleh dibeli dengan DUIT..
IMAN + CINTA + DUIT/HARTA = BAHAGIA

betul ke?
i tak ada pengalaman..sebab i bujang lagi..
betul tak betul sila jawab hehehe..

So yang mengeji mereka itu mesti jelezkan?

Ok tata..

P/S : Rasa happy kalau dapat suami beriman, penyayang dan KAYA!! +++ HANDSOME !!kakakaka.. :)

1 comment:

  1. semoga perkahwinan dorg ni kekal bahagia. n semoga SM Nasa tu dpt bimbing Marion:) anyway thnx ye cik fara coz wat entry psl ni coz sblm ni mmg mia xtau pon marion da kawen! huhu :p

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.