Majlis Perkahwinan Marion Caunter Dan SM Nasa



 Selamat Pengantin baru buat Marion dan SM Nasa..
U all kat luar sana jangan la asyik mengutuk orang kata pisau cukur ke apa..
Itu hidup dia orang..
Hope SM Nasa boleh la bimbing Marion ini..
Yang penting kita doakan kebahagian mereka k..
Sebab sebelum ini macam-macam gosip i dengar kata kat mereka itu terutama Marion..
I tak la sokong dia tapi kita kena prasangka baik-baik..
Macam yang dikatakan oleh Kak Green Apple, tak ada siapa nak lelaki sengkek!! hehe..termasuk juga i..
dalam dunia ini semua kena guna duit la..nak berak pun kena duit..
Tapi money is not everything but we have to money to survive to their life!! so fikir-fikirlah ?
Tapi kebahagian tetap tak boleh dibeli dengan DUIT..
IMAN + CINTA + DUIT/HARTA = BAHAGIA

betul ke?
i tak ada pengalaman..sebab i bujang lagi..
betul tak betul sila jawab hehehe..

So yang mengeji mereka itu mesti jelezkan?

Ok tata..

P/S : Rasa happy kalau dapat suami beriman, penyayang dan KAYA!! +++ HANDSOME !!kakakaka.. :)

Tag : hiburan
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
1 Comments for "Majlis Perkahwinan Marion Caunter Dan SM Nasa"

semoga perkahwinan dorg ni kekal bahagia. n semoga SM Nasa tu dpt bimbing Marion:) anyway thnx ye cik fara coz wat entry psl ni coz sblm ni mmg mia xtau pon marion da kawen! huhu :p

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top