Tuesday, January 18, 2011

HAPPY BIRTHDAY GIVEAWAY


 Salam hari ini aku rasa teramat rajin nak join Give Away so tercipta la entry ini.
Korang boleh join jugak GA ini. Mana tahu ada luck nak menang..jom-jom..
Hadiahnya pun comel je macam tuan GA ni hehehe..
Syarat-syarat :
1.follow blog TUAN GA...( follower ke-207 ) Done!
2. buat entry kat blog ngan tajuk " HAPPY BIRTHDAY GIVEAWAY" Done!
3. copy gambar kat atas tu,letak kat n3 dan sidebar dan link kat sini.. Done!
4.Upload sekeping gambar kawan2 atau family.. Done!

Ini gambar kawan-kawan yang dirindui.
5.tinggalkan link kawan2 kat MISTER LINKY'S MAGICAL WIDGETS Done!

Untuk maklumat lanjut sila ke blog TUAN TANAH .. 

Tarikh akhir : 31 JAN 2011

 Jom join sempat lagi ni !!

2 comments:

  1. salam kenal miss farah,cikanna dtg jenguk n3 GA..

    pic menarik...look cute

    tq sudi join GA saya n good luck!!

    ReplyDelete
  2. @cikanna

    welcome cikanna..tq sudi follow cik farah juga :)

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.