Sunday, August 28, 2011

Demam

Badan rasa tak bermaya..
Mesti effect semalam pulun kemas rumah nih..yela dari  buang sawang, kemas kedudukan almari, sapu sampah, mop lantai, pastu angkat berat-berat..aduhh hari ini terkena effectnya. Yela, kalau hari biasa boleh minum. Nih dah la badan rasa loglai..terhidrat plak ni..Kejutan kot sebab selalunya tak buat kerja berat tapi kali nih terlebih berat.

Dah la terpaksa tangguh buat kek. Macam manalah nak buat kalau badan seram sejuk jer.. Serius rasa tak bermaya. Tapi sempat lagi update blog sambil meniarap. Memang blogger sejati kan..

Tadi cik ehem-ehem tepon, dia suruh berbuka sebab dengar suara aku yang macam orang sakit bebeno. Malas lah nak berbuka-buka lagi pun dah petang. Rasa still boleh tahan lagi.

Sedihlah macam nih, hope dapat sembuh cepat. Banyak benda kena prepare nih. Aku nih jarang demam, kalau demam..mak aii rasa semacam je.. Aduhh..


SYAFAKILAH! cik Nurfarah. Chayokkk!
*Semoga Allah sembuhkan kamu Farah.


 "Tidaklah seorang muslim tertimpa suatu penyakit dan sejenisnya melainkan Allah akan menggugurkan bersamanya dosa-dosanya seperti pohon yang menggugurkan daun-daunnya" (Hadis riwayat Bukhari dan Muslim)


@sumber image : I Luv Islam.com

9 comments:

  1. semoga sihat selepas ini,.. dan boleh buat kek..

    ReplyDelete
  2. kak farah semoga cepat sembuh yer amin !

    ReplyDelete
  3. cepat2 baik demam babe.
    suruh cik ehem ehem amik sikit demam tu. sharing is caring. hehe~

    ReplyDelete
  4. SALAM, SY ADA NAK JUAL TERMOMETER DIGITAL MURAH
    MURAH HARGA BARANG RM20.00 (TIDAK TERMASUK PENGHANTARAN)
    KEMPEN 1 RUMAH 1 TERMOMETER-(BUZZLE BERBUNYI BILA DAPAT BACAAN SUHU SEBENAR BADAN)
    LAYARI BLOG DIBAWAH
    http://termometer-digital-suhu-badan-bbt.blogspot.com/

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.