Wednesday, October 26, 2011

Aisha Online Store Giveaway

http://2.bp.blogspot.com/-px6lfsQ-5GU/TqNGuW5dEeI/AAAAAAAAA9g/S9qILy10vsU/s1600/Giveaway.jpg 


Assalamualaikum.
Masa tengok kawan-kawan blogger punya blog kat dashboard tiba-tiba terbaca satu blog yang menganjurkan Give Aways. Sangat teruja nak turut serta sebab hadiahnya adalah HANDBAG.
Memang adore sangat-sangat hand bag yang ada kat blog itu. Semua cantik-cantik belaka. Rugi kalau korang tak join. Syarat dan peraturannya pun sangat mudah dan senang. Jom join !


1. Anda kena LIKE Fan Pages di bawah :
2.  Buat entry yang kreatif pasal " Aisha Online Store Giveaway "
3. Tinggalkan link dan komen DI SINI.
4. Letak banner kat entry atau sidebar.
Hadiah :

Prizes:
Looking for 5 lucky winners:
~ The very gorgeous VINTAGE handbag worth RM80+
*boleh tgk kt sini, http://aishaonlinestore.blogspot.com/search/label/Handbag%20*Ready%20Stock*
Which handbag? Rahsia! :D ^^*
2 lucky runner up:
~ Gift Voucher RM15(can be use only at AOS)

Join now!!
23rd October - 31st October!

 Jom Serbu TUAN RUMAH.

 P/s : Tak perlukan tag tapi untuk memeriahkan GA beliau, aku tag semua pembaca blog ini. Sekian terima kasih. Harap cik nurfarah berjaya merangkul hadiah hand bag berkenaan amin...



1 comment:

  1. wahhh, macam best je.. nak join la nanti.. smoga berjaya sis ;)

    feel free to visit me back, hehe

    JOM BACA & KOMEN : Mangsa Fesyen Ala-Ala Lady Gaga

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.