Theme Facebook.

Terimalah kePINK my FB.

Sila menjerit kepada peminat PINK.


Terlalu PINK kan. Ok nak tukar lain yang slow pink.


Nak macam aku punya page FB?


Click HERE.

Install la apa yang dia suruh and done!

P/s : Ini khas untuk perhiasan mata korang je, just kat lappy korang. Orang lain still tengok kau punya profile biru.

Bye nak sambung membaca, eh sejak bila jadi ulat buku?
Tag : facebook
Share this PostPin ThisEmail ThisShare on Google PlusShare on Tumblr
6 Comments for "Theme Facebook."

comey blog cik farah, macam tuan dia jugak..
boleh x cik farah buat tamplate blog untk sy...
send dekat email sy k.. perantaucyber@gmail.com
TQ..

cik farah..kalau saye dah buat theme tu kan..then saye taknak gune theme tu..mcm mane nak buang theme tu ???

@nadia zawawi

ikut je arahan kat web n install pastikan mozilla yang latest ye

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Jangan lupa LIKE! dan SHARE!

Terima kasih :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top