Belajar Untuk Membuat DEkorasi Blogger

Macam mana blog aku ok tak?
Aku sekarang tengah belajar untuk mendekorasi blog sendiri. Jemu rasanya nak ambil templete blogger yang sedia ada. So aku pun create sendiri. Ada sesiapa yang pandai tak? Nanti boleh sharing kat aku!!..
Rasanya itu sahaja aku nak taip hari ini..sekian..
Kalau mood baik nanti aku buat entry lagi!
3 Sila Komen "Belajar Untuk Membuat DEkorasi Blogger"

akak cam mn nak hias blog ak nie dah seminggu dah ak wat tak siap2 lagi tlg akak bagi tipsnye, ak dah cube semua tutorial akak tulis xde satupun yg jadi ape sy salah wat kot?

assalamualaikum , akk . bole x ajrkn saya mcm mna nak buat header blog yg ada gmbr kartun mcm akk . thx . bye

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top