Sunday, October 31, 2010

Belajar Untuk Membuat DEkorasi Blogger

Macam mana blog aku ok tak?
Aku sekarang tengah belajar untuk mendekorasi blog sendiri. Jemu rasanya nak ambil templete blogger yang sedia ada. So aku pun create sendiri. Ada sesiapa yang pandai tak? Nanti boleh sharing kat aku!!..
Rasanya itu sahaja aku nak taip hari ini..sekian..
Kalau mood baik nanti aku buat entry lagi!

3 comments:

  1. akak cam mn nak hias blog ak nie dah seminggu dah ak wat tak siap2 lagi tlg akak bagi tipsnye, ak dah cube semua tutorial akak tulis xde satupun yg jadi ape sy salah wat kot?

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum , akk . bole x ajrkn saya mcm mna nak buat header blog yg ada gmbr kartun mcm akk . thx . bye

    ReplyDelete

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)

Terima kasih lepak sini, nanti datang lagi yer..
Sayang Korang...





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Copyright © 2016 Blog Cik Nurfarah. All Rights Reserved. Designed by Blog Cik Nurfarah.