Tutorial 1 : Jom Check BERAT BLOG

Jangan ingat badan kita ini je kena timbang! tapi berat blog pun kena juga.
Aku ada jumpa web untuk testing berat blog..
So kalau dah berat sangat buang la widget2 yang tak diperlukan. Kalau Load time itu lama so lembab la blog anda.. sila clik sini

Selamat Mencuba!
21 Sila Komen "Tutorial 1 : Jom Check BERAT BLOG"

so, macamane nak tahu blog kite tuh ringan atau berat? reply kat shoutmix mien ekk.. thnx sys...

erm.. macam mne nk timbang slalu erk?? reply kat shoutbox dyana k.. :) thnx..

npe die tulis error ek..pe mslh ye

cm mna nkk tw berat ke x? kn dy ada gtw kalau wana biru blog ringan..jadi kt mna warna 2??

http://anis-amalina.blogspot.com/

wow...teng tutorial nya ya....sy bloggeer baru..
boleh la kira nya cik fara follow sy..
http://siamoycincai.blogspot.com/
tq..

nice :)
follow sy..
http://siamoycincai.blogspot.com/
tq..:)

Thx atas infonya kak Cik Nurfarah :)
polow blog ku yeah kak .
http://dd-pudtri.blogspot.com :D hehe

56.38 KB adkah ini berat yer?.. wuuaarghhh.. tak pandai ler... huhuhuhu...

Artikel yang sangat menarik sobat, thanks sudah berbagi, eitss .. jangan lupa mendaftar di sini ya AutoTraffic Exchange Terbaik Indonesia dan SEO Killer

This is new funny pics web please check this site and let’s enjoy

Animated
Celebrities Pictures
Indian Funny Pictures
Good Morning

blog Cik kenapa bisa sangat cepat loading? padahal widgetnya lengkap.

Terima kasih share tutorial ni.
Bagus sangat boleh check berat blog :)

-Assalamualaikum, sila tinggalkan komen anda.
-Kalau suka tekan LIKE.
-Insyaallah komen anda akan dilayan :)
Pesanan:
Anda tidak dibenarkan sama sekali mengambil/menyalin/menyimpan/print screen mana-mana kandungan blog ini kecuali atas keizinan tuan punya blog. Tuan punya blog tidak teragak-agak untuk mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian ini dilanggar.

Pendapat penulis tidak semestinya kekal.
Cik Nurfarah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Back To Top